Νόρα Βαλσάμη: δύσκολες ώρες για τον Ερρίκο Ανδρέου

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 09:35

Νόρα Βαλσάμη: δύσκολες ώρες για τον Ερρίκο Ανδρέου

Δύσκολες ώρες για την Νόρα Βαλσάμη και τον Ερρίκο Ανδρέου, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ιδιωτική πτήση από τη Σύρο στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso του Γιάννη Αρμουτίδη  ο Ερρίκος Ανδρέου πριν από δύο ημέρες, από τη Σύρο, στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και χειρουργήθηκε για σοβαρό θέμα υγείας!

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Μαριάννα Λάτση διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά τους στην Αθήνα. Αφού κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο. Το καλλιτεχνικό ζευγάρι να πέρασε στιγμές αγωνίας.

Η επέμβαση έγινε προχθές, με επιτυχία, από τον κορυφαίο χειρουργό – ουρολόγο Ευάγγελο Φραγκιάδη. Ενώ η ομάδα των θεραπόντων ιατρών είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του αγαπημένου σκηνοθέτη. Και πιθανόν επίκειται και δεύτερη επέμβαση, για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Στο πλευρό του Ερρίκου Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η Νόρα Βαλσάμη, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή

Ο Ερρίκος και η Νόρα, ζουν μόνιμα στη Σύρο το τελευταίο διάστημα. Αλλά θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος, θα επιστρέψουν στη Σύρο.
Το ζευγάρι των δύο καλλιτεχνών, μένει σε ένα απομονωμένο σπίτι -ψηλά στο βουνό. Που βρίσκεται έξω από την πρωτεύουσα της Σύρου, μαζί με τον γιο τους Ερρίκο. Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη. Και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό χάρη στην παρέμβαση της Μαριάννας Λάτση.