Νότης Χριστοδούλου: «Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μία τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό, δεν με αποδέχτηκε ποτέ»

2 Μαρτίου 2022 09:50

Νότης Χριστοδούλου: «Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μία τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό, δεν με αποδέχτηκε ποτέ»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Νότη Χριστοδούλου στο χθεσινό The 2Night Show και μίλησε για το τραγούδι που το άφησε οριστικά, για την τωρινή του ενασχόληση ως διακοσμητής και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να τον αποδεχτεί η μητέρα του.

Νότης Χριστοδούλου: «Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μία τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό, δεν με αποδέχτηκε ποτέ».

Το τραγούδι και η απόφαση να σταματήσει

«Δεν μου άρεσε το πλαίσιο ότι σηκωνόμουν να δουλέψω στη νύχτα, ότι με έβαλαν να τραγουδήσω λαϊκά, έβγαινα και έλεγα τα λαϊκά στα ρώσικα όπου είδα 3.000 κόσμο να κρατάει την κοιλιά τους από τα γέλια. αυτό μου άρεσε πολύ αλλά όχι στον επιχειρηματία. Τελευταία βγήκα στο Romeo. Για να βγω στην πίστα αναγκαζόμουν και έπινα. Ήρθε ο ξάδερφος μου και μου είπε ότι στενοχωριέται για εμένα και την επόμενη ημέρα παραιτήθηκα».

«Το τραγούδι ποτέ δεν θα πάψω να το αγαπάω αλλά το περιορίζω στους φίλους μου. Έβγαλα πολλά λεφτά».

Η μητέρα του δεν αποδέχτηκε ότι δεν ήταν straight

«Αν η μητέρα μου ήταν εν ζωή δεν θα είχα μιλήσει για όλα αυτά για να μην τη στενοχωρήσω. Ήταν πολύ ελεύθερος άνθρωπος. Όταν έφτασα στα 25 μου μίλησα ανοιχτά στη μητέρα μου για τη σχέση μου. Με έναν υπέροχο άνθρωπο, με τον οποίο έμεινα μαζί 16 χρόνια. Η μητέρα μου κουβαλούσε τον τρόπο που γαλουχήθηκε από τη δική της μητέρα. Ο γονέας οφείλει να είναι συνοδοιπόρος στη φύση του παιδιού του. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε η μητέρα μου να το αποδεχτεί. Μου είπε σε ευχαριστώ που μου το κοινοποίησες, δεν μπορώ να το αποδεχτώ και το ξεχνάω».

«Οι γονείς μου χώρισαν. Τον πατέρα μου τον είδα πρώτη φορά στα 18 μου. Χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα που θα με στήριζε. Αν θες να το δω ψυχαναλυτικά, εγώ έφευγα με το τραγούδι και την τηλεόραση επειδή ζητούσα την επιβεβαίωση από την οικογένειά μου. Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μία τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Η μητέρα μου ενώ 15 χρόνια δεν με αποδέχτηκε, τα τελευταία της λόγια ήταν τα εξής μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Αυτή ήταν η αποδοχή της»

Έχει υπάρξει θύμα bullying

«Λάτρευα από 5 χρονών το κλασικό μπαλέτο. Της έλεγαν ότι το παιδί ή θα γίνει τραγουδιστής, ή ζωγράφος ή χορευτής. Η μητέρα μου έλεγε το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε πο@στης και στον χορό θα μου βγει γκέι». Συμπλήρωσε ο Νότης Χριστοδούλου.