Νταϊάνα: Σωματοφύλακάς της ισχυρίζεται ότι εκείνη πρώτη απάτησε τον Κάρολο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Ιουνίου 2022 20:30

Ένα ντοκιμαντέρ του CNN αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με τη σχέση της Νταϊάνας και του Καρόλου καθώς υποστηρίζει πως η πρώτη που δημιούργησε εξωσυζυγικό δεσμό ήταν η πριγκίπισσα!

Η άποψη που επικρατεί ως και σήμερα είναι πως ο Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ήταν εραστές κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Νταϊάνα. Το γεγονός αυτό είχε επηρεάσει ψυχολογικά την τελευταία που ένιωθε θλίψη και μοναξιά.

Εντούτοις, o Άλαν Πίτερς, ένας από τους σωματοφύλακες της αξέχαστης πριγκίπισσας, έφερε τα πάνω κάτω καθώς υποστήριξε πως η πρώτη που έκανε παράνομο δεσμό ήταν η Νταϊάνα. Φέρεται να απάτησε τον σύζυγό της με τον σωματοφύλακά της, Μπάρι Μανάκι.

Η άποψη αυτή διατυπώθηκε σε ντοκιμαντέρ του CNN. Σύμφωνα με τον Πίτερς, την εποχή εκείνη ο Μανάκι ήταν έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών. Ο Κάρολος έμαθε για την απιστία της Νταϊάνας και τότε ήταν που στράφηκε προς την Καμίλα. Πριν από αυτό ήταν αφοσιωμένος στον γάμο του.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ, ο Πίτερς ισχυρίστηκε πως ο ίδιος αποκάλυψε στον Κάρολο την σχέση της συζύγου του με τον Μανάκι.

«Η δημοφιλής αντίληψη είναι πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν άπιστος σε όλη τη διάρκεια του γάμου του και αυτό αναμφίβολα και αναμφισβήτητα δεν είναι η αλήθεια. Ο πρώτος που είχε εξωσυζυγική σχέση ήταν η πριγκίπισσα. Εκείνος επέστρεψε στην κυρία Πάρκερ Μπόουλς αφού έμαθε για τη σχέση της με τον Μανάκι», είπε χαρακτηριστικά ο σωματοφύλακας.

Ο Πίτερς πρόσθεσε πως είχε παρατηρήσει ότι η συμπεριφορά της Νταϊάνας ήταν ασυνήθιστη όποτε βρισκόταν με τον Μανάκι. Όταν αποφάσισε να τη ρωτήσει αν συνέβαινε κάτι μεταξύ τους, εκείνη αρχικά έμεινε σιωπηλή. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Πίτερς, του ομολόγησε πως «είχε κάποιου είδους σχέση με τον Μανάκι».

Κατά τον Πίτερς, το ειδύλλιό τους άρχισε το 1985 σε ταξίδι στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Την επόμενη χρονιά εκείνος μετατέθηκε στο διπλωματικό Σώμα. Ωστόσο, το 1987 έχασε τη ζωή του σε «μυστηριώδες» τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του στο ανατολικό Λονδίνο. Ήταν, μόλις, 39 ετών.

Η Νταϊάνα είχε υποστηρίξει τότε πως «κάποιος ήθελε να τον βγάλει από τη μέση»!