Ντάνιελ Νούρκα: Απαντά στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Τζένη Καζάκου

Συντάκτης: Newsroom

3 Δεκεμβρίου 2022 16:45

Ντάνιελ Νούρκα: Απαντά στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Τζένη Καζάκου

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Τζένη Καζάκου.

«Φήμες. Όχι. Με την Τζένη γνωριστήκαμε στη σειρά, γίναμε φίλοι, μείναμε φίλοι, αυτό», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα και συνέχισε για τις δουλειές που έχει κάνει:

«Έχω κάνει διάφορες δουλειές: σέρβις, φυλλάδια, σε συσκευαστήριο, διανομή ηλεκτρικών συσκευών. Ήθελα να έχω το δικό μου χαρτζιλίκι. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού».

Ντανιέλ Νούρκα: «Έχω βγει με κοπέλα που γνώρισα στα Social»

Ντανιέλ Νούρκα: «Έχω βγει με κοπέλα που γνώρισα στα Social»

Ο Ντανιέλ Νούρκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ενώ τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα αντιμετώπισε δυσκολίες και άλλαξε πολλά επαγγέλματα για βιοπορισμό. Αργότερα πήρε την απόφαση να σπουδάσει σε σχολή υποκριτικής. Ανέφερε και την επιτυχία των Συμπέθερων από τα Τίρανα. Αποκάλυψε πως έχει βγει ραντεβού με γνωριμία από τα Social.

Ντανιέλ Νούρκα: «Έχω βγει με κοπέλα που γνώρισα στα Social».

Μιλώντας για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τις δύσκολες στιγμές

«Ο ρατσισμός είναι μια βαριά λέξη. Θα ήταν κρίμα να πω ότι γνώρισα ρατσισμό. Όταν κάποιοι συμπολίτες μας τον αντιμετωπίζουν καθημερινά. Το να τύχει να νιώσεις ότι… Όταν άλλαξα σχολείο λόγω μιας μετακόμισης βρέθηκα και πάλι ο καινούργιος. Ήμουν πάλι ο μόνος που ήμουν από άλλη χώρα στην τάξη. Στην πέμπτη δημοτικού. Αυτά τα δύο χρόνια είναι τα μόνα που αμαυρώνουν λίγο το όλο. Ήταν λίγο περίεργα». Τότε αυτά τα έβλεπε διαφορετικά.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως:

«Τα παιδιά είναι παιδιά. Εκφράζουν αφιλτράριστα αυτά που θέλουν να πουν. Είναι λίγο σκληρά. Αυτά τα παιδιά είχαν δεσμούς  μεταξύ τους από την πρώτη δημοτικού. Εγώ ήμουν κάπως καινούργιος. Ήταν λίγο περίεργα».

Η επιτυχία των Συμπέθερων από τα Τίρανα

«Το σήριαλ “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” μου άλλαξε τη ζωή. Μπήκα με το δεξί και έκανα ένα μεγάλο βήμα σε αυτό που ήθελα να κάνω. Παράλληλα σπουδάζω. Δεν το προβάλλω πολύ στη σχολή, δεν είναι κάτι που ήθελα να το πω ότι κάνω τηλεόραση.Κατάφερα και δουλεύω πάνω σε αυτό και αφορά εμένα. Όλοι κάνουν κάτι σημαντικό έξω». Δήλωσε ο νεαρός πρωταγωνιστής για τη φετινή του επιτυχία.

Έχει κάνει σχέση από τα Social Media

«Παλαιότερα στη ζωή μου είχα βγει με κοπέλα από τα social media. Δούλευα για πολλά χρόνια στην εστίαση, καφετέριες και μπαρ, οπότε γνώριζα κόσμο. Το φλερτ είναι πιο εύκολο από κοντά. Αναγκαστικά εκεί ήρθα σε επαφή με κόσμο. Βλέπεις το πρόσωπο και τις αντιδράσεις του άλλου», δήλωσε σχετικά με τα social media.