Ντανιέλ Νούρκα – Τζένη Καζάκου: Οι τηλεθεατές τους λένε «Μας αντιπροσωπεύετε, είστε η φωνή μας»

22 Ιανουαρίου 2022 20:15

Ντανιέλ Νούρκα - Τζένη Καζάκου: Οι τηλεθεατές τους λένε «Μας αντιπροσωπεύετε, είστε η φωνή μας»

Η Τζένη Καζάκου και ο Ντάνιελ Νούρκα βρέθηκαν στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν από κοινού για τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν για να ασχοληθούν και οι δύο με την υποκριτική.

Ντανιέλ Νούρκα – Τζένη Καζάκου: Οι τηλεθεατές τους λένε «Μας αντιπροσωπεύετε, είστε η φωνή μας», είπε η Τζένη Καζάκου για εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί.  «Ο Μπουκουράν έρχεται για να δώσει λύσεις», συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στου Συμπέθερους από τα Τίρανα τους έχουν κάνει γνωστούς και αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σ’ αυτό το χώρο. Πάντα με μάγευε, αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή. Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δεν μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία. Όταν τους είπα ότι δεν θα δώσω πανελλήνιες, δεν τους ξάφνιασε»

Ο Ντάνιελ Νούρκα αντιμετώπισε εξαιρετικά ώριμα την απόφαση να γίνει ηθοποιός φροντίζοντας να μην έχει άλλες υποχρεώσεις μέχρι να μπει στη δραματική σχολή. Αφού τελείωσε τη θητεία του στο στρατό, έδωσε εξετάσεις.

«Στην εφηβεία μου άρεσε και είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι αποφάσισα να δώσω σε μια δραματική σχολή και να δω πως είναι από μέσα»

«Μου άρεσε και το συνέχισα και έτσι έφτασα μέχρι τους “Συμπέθερους”» συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδικασία των δοκιμών για το ρόλο που αναγκαστικά λόγω της καραντίνας έγινε αρχικά μέσω… υπολογιστή. «Εγώ ήμουν στο Κιάτο και κάναμε μέσω υπολογιστή κάποια κείμενα. Μετά ήρθα στην Αθήνα και βρεθήκαμε από κοντά με τους σκηνοθέτες».

Και οι δύο είπαν πως στους Συμπέθερους από τα Τίρανα θα υπάρξουν εξελίξεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, ο Μπουκουράν, θα βρεθεί στο Κουδουνάρι και θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις τους.