Ντάνος-Ντορέττα: «Δεν αντέχω άλλο!» – ποιος είπε το «αντίο» και γιατί

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουλίου 2019 12:39
Ντάνος-Ντορέττα: "Δεν αντέχω άλλο!" - ποιος είπε το "αντίο" και γιατί

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια συνέντευξη και αποκάλυψε κάτι για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Είπε αλήθεια;

“Έχει μήνες που μιλήσαμε τελευταία φορά”, είπε ο Ντάνος, όταν ρωτήθηκε αν έχει σήμερα επαφές με την παρουσιάστρια, κάτι που εξέπληξε πολλούς. Και περισσότερο απ’ όλους, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της, εξέπληξε την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία λίγο αργότερα αποφάσισε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αντέδρασε πολύ έντονα και καθοριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Ciao,  εδώ και πολύ καιρό, αυτή η διαρκής απροθυμία του Ντάνου να φανερώσουν το γεγονός ότι οι δύο τους όχι απλώς βλέπονται, αλλά είναι και μαζί, έκανε την παρουσιάστρια να θυμώνει και τελικά έφερε και την απομάκρυνση μεταξύ τους.

Ή σταματάς, ή τέλος”

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζουν φυσικά ότι δεν “πάνε μήνες” από τότε που οι δύο τους μίλησαν και βρέθηκαν τελευταία φορά. Μπορεί η σχέση τους να πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά ήταν μια σχέση που προς στιγμή φάνηκε ότι θα άντεχε στο χρόνο. Ο Ντάνοςείχε γνωρίσει τα παιδιά της Ντορέττας και την τελευταία φορά που αποφάσισαν και πάλι να είναι μαζί, πολλοί πίστεψαν ότι πλέοπν το πράγμα σοβάρεψε.

Υπήρχε, όμως, ένα αγκάθι. Πολύ μεγάλο, όπως αποδείχθηκε, ένα αγκάθι που στο τέλος διάλυσε τη σχέση. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την απροθυμία του Ντάνου να παραδεχτεί δημόσια την ύπαρξη αυτής της σχέσης, ώστε να μπορέσουν επιτέλους οι δύο τους να τη ζήσουν ανοιχτά. Από την πλευρά της, και η Ντορέττα επιθυμεί τη διακριτικότητα, καθώς υπάρχουν πάντα τα παιδιά της, αλλά στο παρελθόν έχει περάσει όχιπολύ ευχάριστα με την προσωπική της ζωή να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αλλά από την άλλη πλευρά, όπως λένε όσοι την ξέρουν, ήθελε κάποια στιγμή να μπορέσει να ζήσει κανονικά αυτή τη σχέση, ανοιχτά και χωρίς να κρύβεται διαρκώς, αλλά κυρίως χωρίς να την αρνείται ο Ντάνος με κάθε ευκαιρία και αφορμή.

Ξεκίνησε να πιέζει

Κάποια στιγμή, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, ξεκίνησε να τον πιέζει. Τότε ήταν που άρχισαν και οι καυγάδες. “Ή σταματάς να το κρύβεις, ή χωρίζουμε”, φέρεται να του είπε σε περισσότερες από μια περιπτώσεις, χωρίς όμως εκείνος να αλλάξει τακτική.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν και οι καθοριστικοί. Πέρα από το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχιζε να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, να δίνει δηλαδή στους πάντες την εντύπωση ότι είναι ελέυθερος, η Ντορέττα του ζήτησε σε δύο περιπτώσεις να πάνε κάπου μαζί. Και μάλιστα, όπως μεταφέρεται, του ζήτησε συγκεκριμένα να πάνε στη Μύκονο. Το Πάσχα και πριν από λίγες μέρες. Κάτι που εκείνος, φυσικά, αρνήθηκε, ακριβώς επειδή στη Μύκονο είναι απολύτως αδύνατον να περάσει κανείς απαρατήρητος, με τους παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα να καραδοκούν παντού και διαρκώς.

Ακολούθησε ένας ακόμα μεγάλος καυγάς για το ίδιο θέμα και τελικά η Ντορέττα φαίνεται ότι ξεπέρασε τα όριά της και έδωσε τέλος στην κατάσταση αυτή που τραβάει πολύ καιρό τώρα.

Όταν ο Ντάνος είπε “έχει μήνες που μιλήσαμε τελευταία φορά”, λοιπόν, μπορεί να έδωσε την εντύπωση ότι έχουν χάσει επαφή, από μια πλευρά όμως δεν είπεκαι ψέμματα. Η επαφή έχεο όντως χαθεί, όπως μάλλον πλέον και η σχέση.