Ντέιβιντ Χάσελχοφ: Ο «Ιππότης της Ασφάλτου» πάντρεψε την κόρη του!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Φεβρουαρίου 2023 09:21

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ πάντρεψε την κόρη του, Τέιλορ σε μία λαμπρή τελετή στην Καλιφόρνια.

Ξεχωριστό ήταν το Σάββατο για τον ηθοποιό και τραγουδιστή Ντέιβιντ Χάσελχοφ καθώς η μονάκριβη κόρη του Τέιλορ παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάντισον Φιόρε.

Η 32χρονη μεσίτρια της εταιρείας πολυτελών ακινήτων «Aaron Kirman Group και CEO» και ο 33χρονος αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης  μπροστά σε 186 καλεσμένους στους κήπους «Ethereal» στο Εσκοντίντο της Καλιφόρνια.

Η νύφη μίλησε στο περιοδικό «People» και είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν τόσο υπέροχο που μπορούσαμε να τους συγκεντρώσουμε όλους, από τις οικογένειες και τους φίλους μας και να τους έχουμε στην ίδια αίθουσα».

Και πρόσθεσε: «Υπήρξε μια στιγμή κατά τη διάρκεια του γάμου όπου πήραμε ένα δευτερόλεπτο στα μισά του διαδρόμου και κοιτάξαμε όλο το πλήθος και πήραμε μια ανάσα και απλά χαμογελάσαμε σε όλους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή βλέποντας τόσα πολλά πρόσωπα. Ήταν απλώς ένα όμορφο συναίσθημα. Ήταν απλά τόσο θεαματικό».

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε τη στιγμή που τη συνόδευσε στο ιερό ο πατέρας της, ο σταρ του «Baywatch» και του «Ιππότη της Ασφάλτου», Ντέιβιντ Χάσελχοφ λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική.

«Νομίζω ότι ο λόγος που άρχισα να κλαίω είναι όταν είδα τον μπαμπά μου, γιατί ήταν ένα τόσο μεγάλο φως στη ζωή μου. Είναι επίσης τόσο υποστηρικτικός και τόσο στοργικός, και ξέρω πως νοιάζεται πολύ για την ευημερία και την ευτυχία μου», είπε για τον πατέρα της.

Και κατέληξε επισημαίνοντας: «Oπότε το να τον βλέπω τόσο χαρούμενο, σαν να μου λέει ‘το πετυχαίνεις’… Πριν βγω έξω, ήμουν συγκροτημένη και ένιωθα τέλεια μέχρι που τον είδα και είπα ‘ω να πάρει’.

Και μετά άρχισα να κλαίω υστερικά και είπα ‘μαζέψου!’. Αλλά ήταν επειδή ήταν τόσο χαρούμενος για εμένα και το χαμόγελό του ήταν τόσο πλατύ που έμοιαζε να λέει: ‘είσαι τόσο όμορφη’. Οπότε, ήταν τιμή να μπορώ να περπατήσω μαζί του ως το ιερό και να βλέπω πόσο χαρούμενος ήταν για εμένα στην αρχή αυτού του νέου ταξιδιού».