Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα – Έτσι χώρισε ο Ντέμης την Παναγοπούλου

24 Μαΐου 2022 10:15

Οι φωτογραφίες με τον Ντέμη Νικολαΐδη να τρώει σε ταβέρνα στο Πέραμα μαζί με μία ξανθιά κυρία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε συζητήσεις. Ποια είναι όμως η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου που μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day η γυναίκα που έτρωγε μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη ονομάζεται Φανή Σπυριδάκη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι συνιδιοκτήτρια ενός πολύ γνωστού χώρου εστίασης στο κέντρο της Αθήνας ενώ φαίνεται να είναι και η ιδιοκτήτρια καιρός εστιατορίου στην καρδιά της.

Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα! Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα!

Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα!

Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα! Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα! Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του! Από την Σορβόνη στην ταβέρνα στο Πέραμα!

Η Φανή Σπυριδάκη έχει αέρα Γαλλίας αφού έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στην σορβόννη καθώς και υποκριτική στο ύγχρονο Θέατρο Αθηνών.

Μάλιστα το 2018 έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα από την σειρά του MEGA Singles ενότητα έχουμε δει και σε ένα επεισόδιο του MasterChef.

Πάντως κανένας από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει η επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Κατά την παραμονή του στην ψαροταβέρνα στο Πέραμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον και δεν έδειχναν να ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από λίγους μήνες υπήρξε ζευγάρι μαζί με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega Κατερίνα Παναγοπούλου αφού ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ciao τους είχε απαθανατίσει σε εστιατόριο των βορείων προαστίων σε τρυφερά ενσταντανέ.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο έσπευσαν να διαψεύσουν την είδηση για την σχέση τους ο φωτογραφικός φακός ήταν αμείλικτος για το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είχε δηλώσει για το θέμα:

«Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω και νομίζω έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες από παπαράτσι και έλεγα “έλα μωρέ, στημένα είναι”, όμως τελικά δεν είναι. Όταν είδα δική μου φωτογραφία παπαράτσι, κλείστηκα στον εαυτό μου, γι’ αυτό δεν εμφανίζομαι κιόλας. Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει επηρεάσει στις αντιδράσεις μου. Δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια για παράδειγμα».

Το τελευταίο ραντεβού

Τελικά, οι δύο τους, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Ciao, αποφάσισαν να ρίξουν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους. Η υπερέκθεση του ειδυλλίου ήταν κάτι που τους φόβισε. Έτσι στο τελευταίο ραντεβού τους σε εστιατόριο της Κηφισιάς, αποφάσισαν (προς το παρόν;) να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Διαβάστε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.