Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε με την Κατερίνα Παναγοπούλου! Αυτή είναι η νέα συνοδός του

23 Μαΐου 2022 12:20

Τίτλοι τέλους για την σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με την δημοσιογράφο του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί με νέα σύντροφό

Όπως μετέδωσε σήμερα το πρωί εκπομπή Happy Day ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανίστηκε σε ταβέρνα στο Πέραμα έχοντας στο πλευρό του Μία ξανθιά γυναίκα με την οποία ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Η Τίνα Mεσσαροπούλου παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες με την νέα σύντροφό του Ντέμη Νικολαΐδη ξεκαθαρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε με την Κατερίνα Παναγοπούλου Αυτή είναι η νέα σύντροφος του

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες εχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την πρώην σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδου την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το περιοδικό CIAO κατ αποκλειστικότητα πριν από λίγες εβδομάδες είχε παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό από την κοινή έξοδο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισε με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Αυτή είναι η νέα σύντροφος του

Παρά το γεγονός ότι η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να διαψεύσουν την κοινή τους έξοδο αλλά και τα όσα τους ένωναν ένα νέο φωτογραφικό υλικό ήρθε να τους διαψεύσει πανηγυρικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού του Ντέμη Νικολαΐδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι δυο τους είχαν σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου είχε σχολιάσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω και νομίζω έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες από παπαράτσι και έλεγα “έλα μωρέ, στημένα είναι”, όμως τελικά δεν είναι. Όταν είδα δική μου φωτογραφία παπαράτσι, κλείστηκα στον εαυτό μου, γι’ αυτό δεν εμφανίζομαι κιόλας. Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει επηρεάσει στις αντιδράσεις μου. Δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια για παράδειγμα»