Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: μία βραδιά μαζί στο Ψυχικό! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Ciao

22 Φεβρουαρίου 2022 17:46

Ντέμης - Παναγοπούλου: Δύο μήνες βγαίνουν μαζί.

Πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης αποτέλεσε ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια.

«Tον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος». Είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τον Ντέμη Νικολαΐδη σε παλιότερη συνέντευξή της.

Έπειτα από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, όμως, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Γιατί η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που καθημερινά μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη στροφή. Μπορεί να σε αιφνιδιάσει ανά πάσα στιγμή με οποιοδήποτε τρόπο. Και όμως αυτή είναι η μαγεία του να ζεις.

Και κάπως έτσι οι δύο τους βρέθηκαν μόνοι, ή περίπου μόνοι. Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς έγινε η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, γεγονός όμως είναι ότι πολύ σύντομα μετά το χωρισμό ήρθαν τα πρώτα ταξίδια, οι πρώτες κοινές φωτογραφίες, αλλά και οι πρώτες πληροφορίες ότι οι δύο τους είναι μαζί σε μια πολύ σοβαρή σχέση.

Κάτι που αποδείχθηκε στην πορεία είχαν δίκιο, καθώς η σχέση αυτή είναι πράγματι πολύ σοβαρή. Αυτό φάνηκε και πριν από λίγες μέρες, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης πααρυρέθηκε στα γενέθλια της κόρης της Δέσποινας, της Μελίνας και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο Ντέμης όλον αυτόν τον καιρό δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για την προσωπική του ζωή.

Άλλωστε πάντα ήταν εσωστρεφής και απέφευγε τη δημοσιότητα ενώ έδειχνε να νιώθει άσχημα όταν είχε κάμερες απέναντί του. Ακόμη κι όταν ήταν ζευγάρι με τη διασημότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Όσο για τη σχέση που σύμφωνα με πληροφορίες είχε για ένα διάστημα με παίκτρια του GNTM πριν από λίγους μήνες, ο ίδιος έχει πει ότι δεν ξέρει καν ποια είναι. Και να είχε σχέση, άλλωστε, δεν θα το αποκάλυπτε και αυτό το ξέρουν όλοι.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή ζει στο σπίτι του στην Παιανία. Και περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του εκεί, μόνος του

Πηγαίνει στη εταιρεία του, βλέπει παλιούς φίλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν βγαίνει έξω. Και είναι όλη την ώρα πάνω από την τηλεόραση και κοιτάζει μόνο τα αθλητικά κανάλια. Έχει προτάσεις, φυσικά για να βγει, αλλά προτιμά να το αποφεύγει.

Μέχρι που, πριν από λίγες μέρες έκανε την εξαίρεση…

Μια βραδιά στο Ψυχικό

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνοδευόταν από δύο φίλους του όταν μπήκε εκείνο το βράδυ στο Papillon στο Νέο Ψυχικό.

Κάθισαν στο τραπέζι τους και παρήγγειλαν, ενώ εκείνος πήρε δίπλα του και μια άδεια καρέκλα. Το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα, όταν μπήκε στο μαγαζί η δημοσιοογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία κατευθύνθηκε στο τραπέζι και κάθισε δίπλα στον Ντέμη.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα. Ξεκίνησε με φαγητό και κρασί, συνεχίστηκε με ποτά. Και όσο περνούσε η ώρα, η ατμόσφαιρα ήταν όλο και πιο ευχάριστη και όλο και πιο οικεία ανάμεσα στους δύο τους. Με γέλια, προπόσεις και ατελείωτη κουβέντα, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές κινήσεις οικειότητας.

Έδειχναν σαν δύο άνθρωποι που απολάμβαναν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Και ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που ο Ντέμης Νοκολαΐδης έδειχνε να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω του.

Χαλαρός και άνετος κουβέντιασε πολύ με την παρουσιάστρια και συχνά οι δύο τους έγερναν ο ένας προς τον άλλον.

Περισσότερα από τη βραδιά στο Ψυχικό στο Ciao που κυκλοφορεί.