Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι η Νανά Καραγιάννη έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει»

17 Μαΐου 2022 16:00

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τα όσα έζησε δίπλα στη Νανά Καραγιάννη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μεγάλα και μικρά μυστικά από τα τηλεοπτικά παρασκήνια.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές στον αέρα των εκπομπών που έκανα. Έπρεπε να χειριστώ τσακωμούς για κάποια ριάλιτι παιχνίδια και φώναζε ο ένας στον άλλον. Αυτή η οχλαγωγία με ενοχλεί πολύ. Ενώ γίνονταν οι τσακωμοί, μου μιλούσαν οι συνεργάτες μου από το κοντρόλ και δεν μπορούσα να τους ακούσω από το θόρυβο. Είχαμε κάνει μία συνέντευξη σε μία γυναίκα.

Βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν εξέφρασε μόνο τη δυσαρέσκεια της, άλλα καταράστηκε την κόρη μου. Δεν θυμάμαι τί είπα εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Το ξεπέρασα όμως εύκολα και δεν της κρατάω κακία. Η τηλεόραση είναι αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τηλεόραση.

Υπήρξαν προτάσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση, άλλα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Μετά όταν ήθελα εγώ, δεν υπήρχαν προτάσεις. Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα έντυπα και οτιδήποτε έχω κάνει στη ζωή μου είναι η δουλειά μου, δεν είναι η ζωή μου. Δεν αφήνω τη δουλειά μου να με επηρεάσει στην προσωπική μου ζωή και στην προσωπικότητα μου. Όλα είναι εφήμερα.

Επειδή έχω δουλέψει σε εφημερίδες, σε περιοδικά, έχω κάνει αρχισυνταξία και δεν ήμουν μόνο παρουσιάστρια, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Είναι κακό αυτό που λένε κάποιοι για ορισμένους παρουσιαστές που έχουν διατηρήσει για χρόνια τη θέση τους. Για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαδάκης, έκτος του ότι τα καταφέρνει, τα “φέρνει” κιόλας. Γιατί να φύγει; Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση τώρα γιατί έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου.

Από τη συνεργασία μου με τη Νανά Καραγιάννη στην εκπομπή “Τελεία και παύλα” θυμάμαι τα καλύτερα. Όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι έχει πρόβλημα και της είχαμε μιλήσει. Η Νανά Καραγιάννη με ρώταγε αν ήθελα να παραγγείλουμε σουβλάκια. Παραγγέλναμε και αφού τρώγαμε εκείνη έφευγε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει».