Ντιέγκο Μαραντόνα: Τηλεοπτικός καυγάς πρώην συζύγου και τελευταίας συντρόφου για την κληρονομιά!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 17:55

Δύο γυναίκες που πρωταγωνίστησαν στη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα καυγάδισαν στον «αέρα» της τηλεόρασης για την κληρονομιά καθώς θεωρούν ότι η μία προσπαθεί να… ρίξει την άλλη!

Η Κλαούντια Βιγιαφάνιε, η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος Ντιέγκο Μαραντόνα και η Bερόνικα Οχέδα, η τελευταία του σύντροφος, δεν δίστασαν να έρθουν σε σκληρή αντιπαράθεση και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, κατά τη διάρκεια εκπομπής του δικτύου C5N.

«Μιλήσαμε πολύ καλά, ήταν αρμονικά και χωρίσαμε τα πάντα. Μιλήσαμε επίσης για την εταιρεία του Μαραντόνα και πώς θα την προχωρούσαμε εμείς οι κληρονόμοι, τώρα που ‘έφυγε’ ο Ντιέγκο.

Είδα συμβόλαια της Ντάλμα και της Τζιανίνα στο εξωτερικό, για τα οποία εμείς (σ.σ. Τζούνιορ, Ζάνα και Ντιεγίτο) δεν ξέραμε απολύτως τίποτα, με μια εταιρεία κρασιών που θα πάρει το όνομα του Ντιέγο», είπε αρχικά η Οχέδα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή.

Σημείωσε πως στη συνάντηση των παιδιών του Αργεντινού για τα κληρονομικά η ίδια εκπροσώπησε τον ανήλικο γιο τους.

Τότε, όμως, η Βιγιαφάνε έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και σχολίασε σε έντονο ύφος: «Όταν τα παιδιά χώριζαν τα πράγματα, ήμασταν μαζί και όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους.

Δεν ξέρω, όμως, τι έγινε τώρα. Όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους μέχρι που εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαουντρί, τις προάλλες και είπε ότι μάζεψα, με την Ντάλμα και την Τζιανίνα, 80 χιλιάδες δολάρια στην Αραβία.

Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό το ψέμα. Ορκίζομαι στα εγγόνια μου. Το αγόρι είναι ο Ντιεγίτο Φερνάντο Μαραντόνα, ο 9χρονος αδερφός τους.

Είναι τόσο δύσκολο για εσάς; Δεν μου αρέσει που μιλούν υποτιμητικά για τον γιο μου…».

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η κουβέντα συνεχίστηκε σε υψηλούς ύφος για αρκετή ώρα. Καμία από τις δυο γυναίκες δεν έκανε πίσω εκφράζοντας αμφότερες τη βεβαιότητα ότι είχαν δίκιο.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2020 και σε ηλικία 60 ετών.