Ντίνος Αυγουστίδης και Μαρία απόλαυσαν τον γιο τους στο Ηρώδειο

18 Σεπτεμβρίου 2020 23:40

 

Μαζί για χάρη του γιου τους. Ο Ντίνος Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», στην οποία συμμετέχει ο γιος τους Ορφέας.

Η παράσταση που σκηνοθέτησε ο μοναδικός Γιάννης Κακλέας, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και έκλεισε τον κύκλο της περιοδίας του στο Ηρώδειο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλοε, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Άρης Σερβετάλης και Ορφέας Αυγουστίδης καταχειροκροτήθηκαν για την ερμηνεία τους στο ξεχωριστό έργο του Μπέκετ.

Ανάμεσα στο κοινό και οι γονείς του Ορφέα, οι οποίοι μετά από αρκετά χρόνια χωρισμού διατηρούν άψογες σχέσεις και επικοινωνία για τον γιο τους. Με καμάρι οι δύο γονείς, πόζαραν στο πλευρό του Ορφέα μετά το τέλος της παράστασης.  Η παράσταση που σκηνοθέτησε ο μοναδικός Γιάννης Κακλέας, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και έκλεισε τον κύκλο της περιοδίας του στο Ηρώδειο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλοε, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Άρης Σερβετάλης και Ορφέας Αυγουστίδης καταχειροκροτήθηκαν για την ερμηνεία τους στο ξεχωριστό έργο του Μπέκετ.

Ανάμεσα στο κοινό και οι γονείς του Ορφέα, οι οποίοι μετά από αρκετά χρόνια χωρισμού διατηρούν άψογες σχέσεις και επικοινωνία για τον γιο τους. Με καμάρι οι δύο γονείς, πόζαραν στο πλευρό του Ορφέα μετά το τέλος της παράστασης.