Ντίνος Καρύδης: Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, δεν θα είχα ούτε για το νοίκι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Δεκεμβρίου 2022 11:57

Ο Ντίνος Καρύδης αναφέρθηκε στην οικονομική βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του, Σμαράγδα, η οποία στέκεται πάντα στο πλευρό του όταν έχει ανάγκη.

Ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τόνισε πως είναι πολύ τυχερός που έχει στο πλάι του την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, καθώς του έχει συμπαρασταθεί στις δυσκολίες του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, βρέθηκε στο πλευρό του και τον βοήθησε ακόμα και στα οικονομικά του προβλήματα.

«Η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι. Ευτυχώς, η Σμαράγδα μας βοηθάει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καρύδης.

Και πρόσθεσε: «Η σύνταξη έχει κατέβει κι έχει γίνει χαρτζιλίκι. Η Σμαράγδα μας συντηρεί».

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει για πολλά «όχι» που είπε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Δεν έκανα σωστά που είπα κάποια όχι. Δεν έπρεπε τελικά. Και έκανα κάποια λάθη επαγγελματικά που τώρα που πέρασαν τα χρόνια τα μετάνιωσα …», σημείωσε κάνοντας αναφορά στην εποχή που έπαιζε με τη Μαρία Αλιφέρη στην «Κραυγή των λύκων».

Σε άλλο σημείο είπε: «Είμαι σε δύσκολη κατάσταση, έχω κατεβάσει τα ρολά μετά την τελευταία δουλειά που έκανα στο θέατρο, με το τελευταίο έργο του Άντον Τσέχωφ. Έκανα τον θεατρίνο, έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, στην ηλικία μου δηλαδή. Αυτόν τον ξέχασαν μόνο του και μεθυσμένο στο θέατρο και αρχίζει να παίζει ρόλους δραματικούς. Είναι αρκετά δύσκολη η περίοδος για μένα.

Θα ήθελα να τελειώσω με το έργο αυτό. Ευτυχώς, όμως, τη μεγάλη μου αγάπη που λέγεται σανίδι, τη συνεχίζει η άλλη μεγάλη μου αγάπη, που λέγεται Σμαράγδα Καρύδη, η κόρη μου».

Σε ερώτηση αν νιώθει νοσταλγία για τα παλιά, ο Καρύδης ανέφερε: «Θα ήθελα να ήμουν 25 και να ξεκινούσα το ταξίδι αυτό από την αρχή. Νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια και τα θυμάμαι με αγάπη».