Ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζει το Netflix

Δημοσιεύθηκε: 18 Φεβρουαρίου 2021 17:20
Ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζει το Netflix

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, ετοιμάζει το Netflix για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, παρόμοιο με εκείνο που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Hulu
Τον τελευταίο καιρό, το συνδρομητικό κανάλι μάς έχει συνηθίσει στην κυκλοφορία διάφορων ντοκιμαντέρ, τα οποία αφορούν τη ζωή διάφορων διάσημων προσωπικοτήτων και ιδίως μουσικών. Από τον Shawn Mendes μέχρι την Lady Gaga και την Beyoncé, οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες του κόσμου επιλέγουν τη διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα για να προβάλουν ντοκιμαντέρ, συναυλίες ή ακόμα και μια μίξη των δύο. Έτσι, λοιπόν, μετά το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για τη ζωή της Taylor Swift, αλλά και το «Excuse Me, I Love You» της Ariana Grande που κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό, σειρά έχει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Σύμφωνα με το Bloomberg, τη σκηνοθεσία του μουσικού ντοκιμαντέρ της ποπ τραγουδίστριας θα αναλάβει η Erin Lee Carr, η οποία έγινε γνωστή από τη σκηνοθεσία της τηλεοπτικής σειράς «How to Fix a Drug Scandal» και από το ντοκιμαντέρ «At the Heart of Gold» του HBO, που αναφέρεται στο σκάνδαλο με τον γιατρό Larry Nassar.

Η είδηση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του «Framing Britney Spears» – την παραγωγή του οποίου ανέλαβαν οι New York Times και προβλήθηκε στο δίκτυο FX και την πλατφόρμα Hulu -, που αφορούσε τη δικαστική διαμάχη γύρω από τη «κηδεμονία» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και φυσικά το κίνημα #FreeBritney, που τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT