Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύψεις σοκ για τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ – «Είχε χαστουκίσει την Μελάνια»

3 Απριλίου 2021 22:00

Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύψεις σοκ για τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ - «Είχε χαστουκίσει την Μελάνια»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή και τον χαρακτήρα του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε ένας πρώην σωματοφύλακάς του με το όνομα Κέβιν Μακέι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail, εξομολογείται για πρώτη φορά ότι είδε τον Τραμπ να χτυπάει τη Μελάνια Τραμπ.

Aλλά και εργολάβους ενώ ασκούσε μπούλινγκ σε μη συνεργάσιμους ιδιοκτήτες γης.

«Νόμιζα ότι ήταν καλός άνθρωπος όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα πως είναι από αυτούς που δεν κρατάνε τον λόγο τους», παραδέχεται ο πρώην bodyguard του τέως Αμερικανού προέδρου.

Που εργάστηκε στις υπηρεσίες του από το 2007 ως το 2012.

Ο Μακέι αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του Τραμπ στη Μελάνια Τραμπ επισημαίνοντας πως ήταν μία πολύ προστατευτική σύζυγος και ότι έκανε ό,τι της έλεγε εκείνος, χωρίς να αντιδρά.

Ο ίδιος θυμήθηκε πως κάποια στιγμή ο Τραμπ ζήτησε από τον Μακέι να πάρει την Μελάνια και τον γιο τους, Μπάρον από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν.

Αναφερόμενος στη Μελάνια, δήλωσε:

«Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε χωρίς να ρωτήσει.

Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε.

Με ρώτησε μάλιστα: “Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά, τρώει; Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή.

Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5.

Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα. Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της.

Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: “Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα”.

Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μακέι, που υπήρξε σωματοφύλακας και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είπε για τον χαρακτήρα του πρώην αφεντικού του:

«Ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος όταν ανακαινίστηκαν τα γραφεία του κτήματος και οι κατασκευαστές είχαν βάλει λάθος παράθυρα. Τον θυμάμαι να λέει: “Ποιος παρήγγειλε αυτά τα παράθυρα;”.

Ο οικοδόμος του είπε ότι εκείνος τα είχε παραγγείλει. Και ο Τραμπ τότε του απάντησε: “Δεν πληρώνω γι’ αυτό το χάλι”».

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ, αφηγούμενος ένα αστείο περιστατικό.

«Έβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους».