Ντόρα Κουτροκόη: «Δεν με στήριξαν Οικονόμου και Παυλόπουλος, αυτό δεν τους τιμά»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Δεκεμβρίου 2022 09:47

Η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της προς το κανάλι για την απόφασή του αλλά και προς τους συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο επειδή δεν τη στήριξαν.

Η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον ΣΚΑΪ που την έφεραν εκτός της εκπομπής «Σήμερα» (έπειτα από μόλις τρεις μήνες παρουσίας) αλλά και εκτός καναλιού.

«Μου ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, είναι η αλήθεια, γιατί τους δύο με τρεις μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Στην αρχή, όταν ξεκίνησε η εκπομπή, από τις πρώτες κιόλας δύο ημέρες, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής.

Κάτι που επίσης με ξάφνιασε, ωστόσο ήταν μια απόφαση του σταθμού που ακολούθησα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα», ανέφερε αρχικά η Κουτροκόη.

Και πρόσθεσε: «Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι σταματάω. Δεν έχω πάρει σαφή απόφαση από τη διοίκηση για ποιον λόγο αποχωρώ από την εκπομπή. Δεν μας βγήκε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη για την εκπομπή, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχε πετύχει τους στόχους της.

Δεν υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς μεταξύ παρουσιαστών, της αρχισυνταξίας και της διοίκησης. Απευθείας πήγαμε στο ψητό».

Η δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Η σχέση μου με τους παρουσιαστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Ξαφνιάστηκα που δεν με στήριξαν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι αυτό δεν τιμά ούτε εκείνους».

Και η Κουτροκόη κατέληξε επισημαίνοντας: «Το απόγευμα της Πέμπτης μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή σήμερα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, η στάση δεν ήταν έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετήσω τους φίλους της εκπομπής μέσω του ‘Happy Day’, γιατί μέσω του ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω. Δεν θα αποδεχτώ άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ».