Ντόρα Κουτροκόη – Δημήτρης Οικονόμου: Χοροί και αγκαλιές σε γλέντι!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιανουαρίου 2023 12:27

Μέλι γάλα είναι και πάλι οι σχέσεις ανάμεσα στην Ντόρα Κουτροκόη και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Μεταξύ των δύο δημοσιογράφων Ντόρας Κουτροκόη και Δημήτρη Οικονόμου φαίνεται πως υπήρξε παρεξήγηση όταν πριν από λίγους μήνες, η πρώτη είχε αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Τότε, είχε αφήσει αιχμές κατά των συμπαρουσιαστών της, του Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου πως δεν της είχαν φερθεί έντιμα.

Πάντως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν πλάνα, στα οποία η Κουτροκόη και ο Οικονόμου διασκέδαζαν μαζί σε ναξιώτικο γλέντι. Οι δύο δημοσιογράφοι χόρεψαν με κέφι, με την Κουτροκόη μάλιστα να αγκαλιάζει θερμά τον πρώην συμπαρουσιαστή της.

Υπενθυμίζεται πως ο Οικονόμου ήρθε προ ημερών σε κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη, που μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» είχε επιτεθεί στον δημοσιογράφο.

Αφού έπαιξε βίντεο με την τελευταία παρουσία της Κουτροκόη στην εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου, ο Κανάκης σχολίασε τη στάση των συναδέλφων της και πέταξε ατάκα φωτιά κάνοντας λόγο για «φίδια».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τη Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.

Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν» ανέφερε αρχικά ο Κανάκης

Στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ όταν ο Οικονόμου τη ρώτησε αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», συμπλήρωσε ο Κανάκης.

Ο Οικονόμου, πάντως, δεν δίστασε να σηκώσει το γάντι και με ανάρτηση στο Twitter εξαπέλυσε πυρά αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Κανάκη αναφερόμενος στην υπόθεση του άλλοτε συνεργάτη του και συμπαρουσιαστή της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον #Κανακης που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Οικονόμου.