Ντόρα Κουτροκόη: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ μετά την απόλυση της

Συντάκτης: Newsroom

6 Δεκεμβρίου 2022 23:35

Ντόρα Κουτροκόη: «Χρειάζεται μεγάλο θάρρος και σθένος, γι’ αυτό και όλοι χρωστάμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Σοφία Μπεκατώρου»

Όπως έχει γίνει γνωστό από την περασμένη Παρασκευή (2-12) η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή “Σήμερα” και από εκείνη την στιγμή, πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στον δημοσιογραφικό κόσμο!

Λίγες ημέρες μετά την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ανάφερε πως βρίσκεται στο πλάι της

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ». Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ν θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος υπέγραψε την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ και πλέον αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Φαλήρου, με την αιτιολογία ότι δεν ταίριαξε τηλεοπτικά με τους συναδέλφους της!

Μάλιστα η Ντόρα Κουτροκόη κατά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.»!