Ντόρα Μακρυγιάννη:«Μέχρι να βρω το πρώτο μου διαμέρισμα στην Αθήνα, γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 00:26

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η κακοποιητική σχέση που βίωσε σε ηλικία 16 χρονών

Για τη ζωή της μίλησε η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν αποκαλύπτοντας πράγματα για εκείνη που δεν ξέραμε.

Η ηθοποιός μίλησε για την πρώτη περίοδο που ήρθε στην Αθήνα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να βρει το πρώτο της σπίτι, για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και για το αν την άλλαξε ή όχι η επιτυχία. «Μέχρι να βρω το πρώτο μου διαμέρισμα στην Αθήνα, γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι, από φίλο σε φίλο. Δεν έβρισκα με τίποτα σπίτι. Όταν τελικά το βρήκα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τη ζεστασιά του δικού μου χώρου που δεν είχαν έρθει τα έπιπλα και κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα. Κοιμήθηκα στο στρώμα. Πήρα ένα μπουκάλι κρασί, δεν είχα καν ποτήρι και ζήτησα από τον γείτονά μου ένα ποτήρι για να πιω το κρασί» εξομολογήθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Για μένα ο έρωτας είναι καταλυτικός. Έχω φύγει, επειδή δεν υπάρχει έρωτας. Λείπει ο έρωτας σήμερα νομίζω. Έχουμε χάσει τα βλέμματα, τις παύσεις, το να μη μιλάμε τόσο πολύ, το να κοιταζόμαστε, να αφιερώνουμε τραγούδια ή να δώσουμε ένα λουλούδι» είπε σε άλλο σημείο για τον έρωτα η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Όσο για το αν την άλλαξε η επιτυχία και η δημοφιλία που απέκτησε μέσα από τη σειρά “Γυναίκα χωρίς Όνομα” η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε, «Δεν άλλαξε καθόλου, ούτε οι άνθρωποι που είχα γύρω μου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με γνώρισε ο κόσμος, με αγάπησε και με αγκάλιασε. Η σειρά όντως πουλήθηκε στο Περού και στη Βενεζουέλα. Ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα που με ντουμπλάρει στα ισπανικά και ξαφνικά είδα στο απόσπασμα εμένα και τον (Θανάση) Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά».