Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μου έχει τύχει σε δουλειά να βγω εκτός εαυτού»

20 Μαρτίου 2022 09:20

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μου έχει τύχει σε δουλειά να βγω εκτός εαυτού»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. Μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία ενώ αποκάλυψε  την πιο δύσκολη στιγμή της στην τηλεόραση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μου έχει τύχει σε δουλειά να βγω εκτός εαυτού».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε ότι καταφέρνει πάντα να διατηρεί την ψυχραιμία της: «Δεν μου έχει τύχει σε δουλειά να βγω εκτός εαυτού. Έχουν υπάρχει σκηνικά αξία του να βγεις εκτός εαυτού και δεν το έκανα».

Για την παρουσίαση του Game of Chefs στον ΑΝΤ1 είπε:

«Ήταν η μοναδική φορά που σου έλεγαν θα ξεκινήσουμε στις 10 και 3, και ο πρώτος παίκτης έμπαινε στις 10 και 3. Δεν έχω ξανά ζήσει τέτοια χρονική συνέπεια σε πρόγραμμα μαγνητοσκοπημένο. Πέσαμε σε μια σεζόν που ο κόσμος στράφηκε πολύ στη μυθοπλασία, μπήκα σε μια δύσκολη εποχή. Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν άρχισε να προβάλλεται είχαμε ήδη γυρίσει το μισό».

Όταν παρουσίαζε το πρωϊνό του Mega «Καλημερούδια» είχε την πιο δύσκολη στιγμή της

Η πορεία της εκπομπής διακόπηκε βίαια από το κλείσιμο του καναλιού και η στιγμή που το ανακοίνωσε στο κοινό έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη της.

«Το πρωινό ήταν πολύ πιο δύσκολο, ήμουν πολύ πιο φρέσκια στο κομμάτι της παρουσίασης. Ήταν η χρόνια που το MEGA έκλεινε, δεν ολοκληρώθηκε καν. Όσο προλάβαμε να βρεθούμε στον αέρα ήταν μια θετικά εξελισσόμενη πορεία. Η στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσω στον αέρα ότι πρέπει να σταματήσουμε, ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτό το “τι θα γίνει”. Περιμέναμε ότι θα κάναμε διάλειμμα. Δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι θα κλείσει. Δεν θυμάμαι αν μου το είπαν εκείνη την ημέρα, κάθε μέρα άλλαζαν τα δεδομένα. Δεν ήθελε κανείς να σταματήσει αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος».

Οι γιοι της μπορεί να διαβάζουν διάφορα δημοσιεύματα για τη μητέρα τους, όμως φροντίζει πάντα να τους απαντά για όποια απορία έχουν

«Τους έχω μιλήσει γι’ αυτό και φροντίζω να λύνω απορίες πριν δημιουργηθούν, ώστε να μην υπάρχουν μπλεξίματα».