Ντορέττα Παπαδημητρίου: είναι χαζοθεία και δεν το κρύβει (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 10:15

Ντορέττα Παπαδημητρίου: είναι χαζοθεία και δεν το κρύβει (φωτογραφίες)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με το μικρότερο μέλος της που είναι η μικρή Κατερίνα. Η κορούλα της αδερφής της Ελίνας

Η ξετρελαμένη θεία, Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν χάνει ευκαιρία όποτε βρίσκει τον χρόνο, να ασχολείται με την ανιψιά της. Για την οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία κι αγάπη. Τώρα που τα αγόρια της έχουν μεγαλώσει αρκετά, η μικρή Κατερίνα απολαμβάνει τα χάδια της θείας της. Ενώ παίζουν μαζί με ό,τι ευχαριστεί την μικρή.

Θεία και ανιψιά δε σταματούν τα παιχνίδια με την Ντορέττα να μοιράζεται μερικές από τις στιγμές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελίνα γέννησε την Κατερίνα μέσα στην καραντίνα και οι δύο αδερφές έχασαν αρκετές σημαντικές στιγμές μαζί. Ωστόσο τώρα πια αναπληρώνουν τον χρόνο, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.

Η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram δείχνει πόσο σημαντική είναι η μικρούλα για τη θεία της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται με χειμωνιάτικα ρούχα κι αξεσουάρ παρά τη ζέστη που κάνει.
Τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησης είναι άκρως γλυκά. «Παίζουμε ντουλάπες. Με χειμωνιάτικα. Η Κατερίνα αποφασίζει κι εγώ ακολουθώ» έγραψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στη δημοσίευση.  Φυσικά τα likes και τα σχόλια ήταν αμέτρητα.

 

Τον Μάιο όλη η οικογένεια βρέθηκε στην Τήνο για την βάφτιση της Κατερίνας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην όμορφη Τήνο μαζί με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο, για την βάφτιση της ανιψιάς της. Η αδερφή της, Ελίνα, είχε κάνει τάμα για να γίνει η βάφτιση της χαριτωμένης κορούλας της, εκεί. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Κατερίνα – Μαρία και δεν σταμάτησε λεπτό να δέχεται τα χάδια της θείας της και των ξαδέρφων της.
Η λαμπερή βάφτιση έγινε χθες, Σάββατο 28 Μάη και η Ντορέττα δεν έκρυψε καθόλου πόση αδυναμία έχει στην ανιψιά της. Δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο, βρέθηκε στην Παναγία της Τήνου. Συνόδεψε τις φωτογραφίας με την ακόλουθη λεζάντα: «Πάντα φωτισμένη και ευλογημένη Κατερίνα-Μαρία. Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου. Σ’ αγαπώ»!