Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο πατέρας μου λιποθύμησε μια μέρα και μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”»

23 Ιανουαρίου 2022 19:15

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο πατέρας μου λιποθύμησε μια μέρα και μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για τους γιους της και για την σημαντική απώλεια της ζωής της, τον θάνατο του πατέρα της που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ο πατέρας μου λιποθύμησε μια μέρα και μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”».

«Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν ξαφνικό και έγινε μέσα σε λίγες μέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”. Δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου. Με την παραμικρή αφορμή. Ο μπαμπάς μου ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι ποτέ. Ο γιος μου ο μεγάλος έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνον και μου τον θυμίζει. Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά».

Η σχέση με τους γιους της

«Οι γιοι μου είναι 16 και 17 ετών, είναι τα λεγόμενα συνεχόμενα παιδιά. Απαιτητική κατάσταση. Για μια τριετία νιώθεις ότι είσαι έγκυος». Είπε στη Ζωή Κρονάκη.

«Είναι δύο παιδιά που σέβονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Προσέχουν ο ένας τον άλλον. Υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με τον πατέρα τους στο κομμάτι των παιδιών. Μπορεί να μην ήμασταν μαζί αλλά για τα παιδιά ήμασταν. Το κομμάτι της ασφάλειας για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό».

«Θα μου πούνε ότι είμαι πολύ όμορφη, θα σχολιάσουν τις εκπομπές, μου λένε συχνά τη γνώμη τους για το τι θα φορέσω. Έχουν ένα εύστοχο κριτήριο, θα τους ακούσω».

Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα

«Αν κάνω κάτι τηλεοπτικά θέλω να είναι κάτι χαρούμενο», δήλωσε, ενώ για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είπε: «Ένας δεύτερος γάμος δεν είναι κάτι που με τίποτα δεν θα ξανάκανα. Δεν βάζω τέτοια στεγανά, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει, άλλα ήρθαν οπότε ας μην είμαστε τόσο τα κουτάκια μας»