Ντουμπάι: αναβλήθηκε το Ελληνικό πάρτι στο εμιράτο λόγω της μεγάλης έξαρσης των κρουσμάτων στα ΗΑΕ

13 Ιανουαρίου 2021 20:53

Την αναβολή του πολυαναμενόμενου ελληνικού πάρτι στο Ντουμπάι, την προσεχή Παρασκευή, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

«Συμφωνήσαμε με τους διοργανωτές να αναβάλλουμε την ελληνική βραδιά, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και για να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε το εμβόλιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Εμιράτα», ανέφερε στο protothema.gr η γνωστή Ελληνίδα superstar DJ Άντζελα Παντελή. Το εν λόγω πάρτι είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου στο Grand Millennium Buisness Bay και πλέον μεταφέρθηκε για τις 29 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, οι υγειονομικές Αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσαν την Τρίτη νέο ρεκόρ με 3.243 κρούσματα Covid-19, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν και εργάζονται στο Ντουμπάι, κατά κύριο λόγο, μεταξύ των οποίων και περίπου 8.000 συμπατριώτες μας! Το παράδοξο(;) είναι ότι οι τοπικές κυβερνήσεις, τόσο του Ντουμπάι όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα κρούσματα, όσο και των υπόλοιπων Εμιράτων δεν δείχνουν να ανησυχούν για την ραγδαία αύξηση, κάτι που, άλλωστε, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, μετά και το άτυπο κάλεσμα σε χιλιάδες Ευρωπαίους που ήθελαν να αποφύγουν τα lockdown στις χώρες τους και να περάσουν τις γιορτές χωρίς περιορισμούς.