Νύχτα οργίων στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε: 08/11/2019 09:23
Νύχτα οργίων στο κέντρο της Αθήνας

Ένα ραντεβού ακραίας ηδονής έδωσαν το Σάββατο το βράδυ άνδρες και γυναίκες. Αναμεσά τους γόνοι ευκατάστατων οικογενειών, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της αθηναϊκής αφρόκρεμας έκαναν πράξη και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους σε μια σαδομαζοχιστική «σύναξη» που τα είχε όλα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso στη «σύναξη» έλαβαν μέρος ημίγυμνοι σκλάβοι με latex μάσκες και σκυλίσια περιλαίμια που καθοδηγούνται από αφέντρες ντυμένες Catwomen, νεαρές «υποτακτικές» που ερεθίζονται με το να δένονται σφιχτά με σκοινιά και να κρέμονται με γάντζους από το ταβάνι, καθώς και υπεράνω υποψίας «αιχμάλωτοι».
Κοινός παρονομαστής για όλους η ακραία ηδονή η οποία οδήγησε σε ένα άνευ προηγουμένου φετιχιστικό όργιο. Όπου και να γυρνούσε κανείς το βλέμμα του στο χώρο αντίκριζε σεξουαλικά αντικείμενα όπως δονητές, μαστίγια, «πνίχτες», gag balls, μέχρι λούτρινα ζωάκια με ενσωματωμένα strap-ons χρησιμοποιήθηκαν για την ικανοποίηση των σκλάβων που περίμεναν πώς και πώς να βιώσουν κάθε είδους βασανιστήριο και ταπείνωση από τις αφέντρες τους όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Πηγή News.gr

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT