Ο αγαπημένος των Ράδιο Αρβύλα στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη! Όσα δεν ξέρετε για την έκπληξη της παρουσιάστριας στις νέες Αλήθειες της

24 Αυγούστου 2021 09:50

Ο αγαπημένος των Ράδιο Αρβύλα στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη! Όσα δεν ξέρετε για την έκπληξη της παρουσιάστριας στις νέες Αλήθειες της

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε την έκπληξη. Οι «Αλήθειες» της επιστρέφουν και μάλιστα ανανεωμένες ως προς τα πρόσωπα. Μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε μια κίνηση ματ εντάσσοντας στην ομάδα της ένα πρόσωπο από τα περιφερειακά media. Το οποίο όμως χαίρει μεγάλης αναγνώρισης.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή του Astra TV, της θεσσαλικής τηλεόρασης, Δημήτρη Μαρέδη. Ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας  μόνο τυχαίος δεν είναι στον χώρο των media.

Εκτός από παρουσιαστής εδώ και 21 συναπτά έτη, διατηρεί το δικό του Media Group με ένα ενημερωτικό site το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε στα Regional Media Awards. Παρουσίαζε καθημερινά την ενημερωτική εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία».

Παράλληλα με τη μεγάλη δημοσιογραφική πορεία του, κυκλοφόρησε το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Το έπαθλο».

Ο ίδιος, έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση αποχαιρετώντας το κοινό του στη Θεσσαλία.

«Μετά από 21 χρόνια στην περιφερειακή τηλεόραση, περνάω το κατώφλι του Star για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά στις 12.00 με 14.00 στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής. Αυτές που προσπαθώ να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν φεύγω από τη Θεσσαλία όμως. Παίρνω τη Θεσσαλία μαζί μου, μέχρι να γυρίσω ξανά σε αυτήν. Σας ευχαριστώ όλους για όσα όμορφα ζήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε, να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια».