Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε μία τούρτα – έκπληξη στον Α. Μπέο

Δημοσιεύθηκε: 03/12/2019 14:38
Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε μία τούρτα – έκπληξη στον Α. Μπέο

Λίγες ώρες μετά την… «μονομαχία» ανάμεσα σε Λάρισα και Βόλο για τη 12η αγωνιστική της Superleague, συνέβη κάτι που κανείς δεν το περίμενε.
Το παιχνίδι έφερε αντιμέτωπους όμως και δύο παράγοντες με ιστορία χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Αλέξη Κούγια από τη μία και τον Αχιλλέα Μπέο από την άλλη.
Ο πρώτος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει πλάκα στον δεύτερο, καθώς του έστειλε τούρτα, με το μήνυμα: «Στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας». Το γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook.
Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:
«Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται.
Διώροφη τούρτα, λοιπόν, σε μπλε και κόκκινο μου έστειλε ο Αλέξης ο Κούγιας με την αφιέρωση «στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας».
Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…».

Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η…

Gepostet von Αχιλλέας Μπέος am Montag, 2. Dezember 2019