Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τα ζώδια του αέρα

3 Οκτωβρίου 2021 07:45

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τα ζώδια του αέρα

Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο. Και απασχολούν σε γενικότερο επίπεδο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τα ζώδια του αέρα.

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Ώστε να προωθήσουν σχέδια και να εκφράσουν με αισιοδοξία και θετική μάτια βαθύτερες επιθυμίες.

Ας μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο του Ζυγού αναφέρεται στους σημαντικούς άλλους της ζωής μας. Kαι οι σχέσεις με αυτούς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο επαναπροσδιορίζονται. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μέσα στην ημέρα. Που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει της σχέσης μας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, συζητήσεις πού υπάρχουν εδώ και καιρό μπορούν να αποδώσουν σημαντικές συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για όλα τα μέλη που σχετίζονται. Σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε την διάθεση να κλείσουμε καταστάσεις που μπορεί να είχαν δημιουργήσει αναστάτωση στην προσωπική μας ζωή καθώς υπάρχει καλή διάθεση τόσο από την πλευρά μας όσο και από το ταίρι μας. Χαρούμενα νέα και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο κομμάτι μέσα στην ημέρα που θα μας δώσει ψυχολογικές ανάσες και θα ανεβάσει το κέφι μας.

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στον Λέοντα και μας ωθεί να τακτοποιήσουμε ζητήματα

Που αφορούν τα παιδιά, τις καλλιτεχνικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν, υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την αισθηματική μας ζωή. Ο δυναμισμός, η αυθεντικότητα, η γενναιοδωρία που μας χαρακτηρίζουν θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε κινήσεις και αποφάσεις που θα έχουν την αποδοχή των άλλων. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να έχουμε και σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Καθώς η αποφασιστικότητα είναι εμφανής και βοήθα να συμπαρασύρουμε πρόσωπα που θα δείξουν απόλυτη εμπιστοσύνη στα σχέδιά μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο. Και μας καλεί να επικεντρωθούμε σε καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα. Μέσα στο οποίο μπορούμε να ανταποκριθούμε έτσι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και συνεπείς σε ότι έχουμε αναλάβει. Προσοχή σε υπερένταση λόγω του άγχους που θα κάνει την εμφάνισή της. Aλλά και σε στοιχεία που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον.

myastro