Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2021 07:45
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα που δεν είναι τεκμηριωμένα. Ή σε διαλόγους που μπορεί να εξελιχθούν σε κόντρες καθώς δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την ένταση που κρύβουμε μέσα μας.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η επιρροή θα είναι άμεση κυρίως σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε εκφράσεις και σκέψεις που μπορεί να πληγώσουν. Αντίθετα η μέρα είναι η ιδανική για να επαναπροσδιορίσουμε σχέδια που μπορεί να έχουν μπλοκάρει λόγω καθυστερήσεων.

Μας δίνεται η ευκαιρία να εντοπίσουμε λάθη και παραλείψεις. Και να προχωρήσουμε σε διορθώσεις που θα βοηθήσουν να εξελιχθούν θετικά επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Προσπαθώντας να ξαναμπούν στη ζωή μας με απαιτητικό και έντονο τρόπο. Γεγονός είναι ότι θα μας εκνευρίσουν. Παρόλο το πάθος και τον αισθησιασμό που θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να μας συμπαρασύρουν συναισθηματικά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε αυτά που μας διασκεδάζουν, μας χαροποιούν, μας εξελίσσουν σε όλα τα επίπεδα.

Το ευρύτερο περιβάλλον μας θα παίξει ρόλο σε κοινωνικό επίπεδο. Μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τις πνευματικές μας ανησυχίες γεμίζοντας μας με πληροφορίες και νέα γνώση. Το φλερτ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις καθώς ανανεώνει τους συναισθηματικούς δεσμούς. Και δημιουργεί την ανάγκη για περιπέτεια και αλλαγή περιβάλλοντος που δίνει νέα ώθηση σε όλα τα επίπεδα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο τα ξημερώματα μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με απόλυτη διαύγεια. Και συναισθηματική ωριμότητα που θα βοηθήσουν σε νομικές υποθέσεις και εμπορικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Η λογική μας βοήθα με πρακτικό τρόπο να δρομολογήσουμε τα μελλοντικά σχέδια μας.

Αργά το βράδυ τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό μπορεί να μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν. Που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε όμορφα. Η επικοινωνία και η ανάγκη για ισορροπίες θα λειτουργήσουν ευνοϊκά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε καταστάσεις με απόλυτη κατανόηση προς τον σύντροφο και τους συνεργάτες μας.

myastro