Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε μια συνέντευξη με χιούμορ, συγκίνηση και κυρίως αλήθεια, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος»

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 23:30

Αντίνοος Αλμπάνης έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, με ένα και μόνο σκοπό: να γνωρίσει, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, το ραδιοφωνικό δίδυμο που ακούει από την εφηβεία του.

Μικρός, στη Χαλκίδα, όταν δεν είχε τάσεις φυγής, ονειρευόταν μια καριέρα στο ραδιόφωνο. Την ξεκίνησε μόλις στα 15 του χρόνια, αλλά την άφησε νωρίς για την επόμενη μεγάλη αγάπη του, την ηθοποιία. Και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, περιγράφει πώς πέρασε στα γυρίσματα της σειράς, στους Παξούς, την εμπειρία να παίζει με τη σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και με την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Mπλου.

Εξηγεί ποιο ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση στο επάγγελμά του, γιατί δεν «ψήθηκε» να αναζητήσει μια διεθνή καριέρα στην Αμερική, τι του δίνει την πολυτέλεια να διαλέγει τους ρόλους που του αρέσουν, αλλά και γιατί πέρασε «φρικτά» στην καραντίνα.

Επίσης, μιλάει για τον καρκίνο και για τον λόγο που αποφάσισε να αγνοήσει τον εσωστρεφή εαυτό του και να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του, το οποίο χαρακτηρίζει «ταμπού». Ανακαλεί ποιες ήταν οι σκέψεις που του έδωσαν δύναμη, τι του έμαθε η αναμέτρηση με την ιδέα του θανάτου, αλλά και τις προκαταλήψεις με τις οποίες κλήθηκε να αναμετρηθεί.

Τέλος, μιλάει για τη μοναχικότητα ως μηχανισμό άμυνας και εξηγεί γιατί πλέον δίνει προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή.