Ο Αντώνης Κανάκης τα έβαλε με τον ΣΚΑΙ για το ροζ βίντεο του Big Brother

24 Νοεμβρίου 2021 23:30

Ρελάνς του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα! Ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο κανάλι δύο χρόνια μετά

Νέα κόντρα στην ελληνική τηλεόραση. Ο Αντώνης Κανάκης απόψε τα έβαλε με τον ΣΚΑΪ για το ροζ βίντεο των παικτών του Big Brother .

Μέσα από την εκπομπη του «Ράδιο Αρβύλα», ο παρουσιαστής  του ΑΝΤ1, κατακεραύνωσε το control room του  Big Brother, καθώς διέρρευσε το βίντεο στο internet. Ο Αντώνης Κανάκης πριν προβάλει το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως είναι από αυτά τα οποία δεν ξέρει πώς να τα «διασκεδάσει», ώστε να βρει τη χιουμοριστική τους πλευρά και να τη δείξει στους τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ και βλέπουν τα παιδιά να κάνουν σεξ, αλλά το καταγράφουν και το διαρρέουν και στο διαδίκτυο». Αμέσως μετά έπαιξε» το επίμαχο βίντεο στο οποίο άνθρωποι της παραγωγής στο σκοτεινό control room του Big Brother παρακολουθούν στις οθόνες τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα να κάνουν σεξ, να σχολιάζουν και να γελούν εις βάρος τους. Στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης είπε μεταξύ άλλων: «Μπράβο στο κανάλι. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι πως δεν το παρακολουθεί κανείς και μπράβο στους τηλεθεατές».