Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και δίνει κίνητρο για δυναμικές αποφάσεις

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και μετά από το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή φέρνει έναν αέρα αναζωογόνησης και την ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια. Προσοχή πρέπει να δοθεί από όσους ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια.

Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Ιουλίου. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, απελευθερωμένη διάθεση, δυναμικές επιδιώξεις, δραστηριοποίηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει ο απαιτούμενος ενθουσιασμός για να γίνει ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ωστόσο προσοχή στην παρόρμηση και στην εσωτερική δίνη. Τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα.
Η ζωτικότητα και η ανάγκη για άμεση δράση θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις. Ενώ άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες κοινωνικές, φιλικές και αισθηματικές. Ο αυθορμητισμός και ο ελκυστικός τρόπος προσέγγισης. Γιατί θα ανοίξουν τις πόρτες για ενδιαφέρουσες συναναστροφές και νέες σχέσεις. Σύνεση θα υπάρξει στη σκέψη και στον τρόπο συμπεριφοράς. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας, οι απόψεις δεν θα πρέπει να είναι προσκολλημένες, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να αποφευχθεί ο στόμφος και ο κάθετος τρόπος σκέψης. Στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν αποφάσεις ή να γίνει ανάληψη ρίσκων τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα. Οι παρορμητικές επιλογές ίσως να μην έχουν την αναμενόμενη κατάληξη.

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει πληροφορίες και αποκαλυπτικά συμβάντα, θα υπάρξουν διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις. Που δεν αποκλείεται να αλλάξουν τις βλέψεις και τις αποφάσεις δίνοντας μία θετική εξέλιξη στα γεγονότα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα και ανάγκη για δημιουργικό αποτέλεσμα. Στον επαγγελματικό τομέα θα αξιοποιηθούν οι νέες ευκαιρίες, άνοιγμα θα υπάρξει για νέες συνεργασίες. Αφού δεν αποκλείεται να ξανά συζητηθούν παλιές προτάσεις. Παρελθοντικά ζητήματα θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαριστούν. Και φως θα μπει σε υποθέσεις που δημιουργούσαν προβληματισμό και ανασφάλεια.

ezwdia