Ο Άρης περνάει στους Διδύμους επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

20 Αυγούστου 2022 07:45

Άρης στους Διδύμους: Πολυεπίπεδα ενδιαφέροντα ανατάσσουν το ηθικό μας καθώς η παραμονή του εκεί μέχρι το Μάρτιο προσφέρεται για νέες εμπειρίες

Ο Άρης περνάει στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.Είναι μία μετακίνηση που θα μας απασχολήσει έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα. Καθώς ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Από τον Οκτώβριο το 2022 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023 θα κινηθεί η φαινομενικά ανάδρομος. Και θα μας οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό κινήσεων και υποθέσεων που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα και κοντινό περιβάλλον. Ο Άρης στο ζώδιο του Ερμή μας καλεί να έρθουμε σε επαφή με νέες γνώσεις και πληροφορίες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να εντρυφήσουμε σε καινούργια ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό και δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για την ένταξη μας σε ομάδες που μπορούν να μας προσφέρουν ανάλογες γνώσεις.

Παράλληλα, το εμπόριο και η επικοινωνία μπαίνουν στο επαγγελματικό παιχνίδι και δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Απαραίτητο είναι να διαχειριστούμε τον εκνευρισμό μας και τη διάθεση να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι εύκολο να βαρεθούμε και να αφήσουμε κάθε προσπάθειά μας στη μέση λόγω του ότι χάνουμε το ενδιαφέρον μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ακόμα και σε ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον που είναι σημαντικές για εμάς.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους

Ενισχύοντας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται το σκεπτικό μας και κατανοούν τις ανάγκες μας. Είναι απαραίτητο να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Γι’ αυτό και θα αποδεχτούμε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που ανεβάζουν την ψυχολογία μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα. Γιατί κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε και συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό μέσα στην ημέρα δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε σύμφωνα με το myastro. Τόσο για επαγγελματικούς στόχους όσο και για προσωπικές βλέψεις. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι μας και θα ανοίξουν νέες προοπτικές μπροστά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα. Εντείνοντας την διάθεση για καλοπέραση, διασκέδαση, έντονο φλερτ. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας και μας ενθουσιάζουν καθώς τα παιχνίδια μυαλού απογειώνουν τη φαντασία μας. Επικοινωνία και πάθος χαρακτηρίζουν τις στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.