Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Κριό

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 07:45

Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Κριό απογειώνοντας ενεργειακά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Αισιοδοξία και δυναμισμός λειτουργούν θετικά σε προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες

Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Κριό και  η επιθυμία να δράσουμε σε όλα τα επίπεδα είναι έντονη. Καθώς μας ενδιαφέρει να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας φέρουν σε επαφή με τα όνειρά μας. Η αισιοδοξία και η θετική μας διάθεση θα βοηθήσουν να στοχεύσουμε ορθολογικά. Και να προχωρήσουμε χωρίς φόβο και πάθος. Άλλωστε μας χαρακτηρίζουν ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας σε σημαντικό βαθμό. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας και θα μας ενθουσιάσουν. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με τον άνθρωπό μας. Η κοινωνικότητα και η θετική στάση μας βοηθούν να εκφράσουμε συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες χωρίς φόβους και προκαταλήψεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολές καθώς μπορεί να μας κατευθύνουν λανθασμένα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ενισχύοντας την ανάγκη να ασχοληθούμε με οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψουμε στην απογοήτευση και την κατήφεια να κυριαρχήσουν βγάζοντας μας από τον δρόμο που έχουμε επιλέξει.

Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να λειτουργήσουμε διαισθητικά και να αποφύγουμε παγίδες που μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικό επίπεδο. Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες. Ήρθε η ώρα να εκφράσουμε ανάγκες και φόβους που μας προβληματίζουν εδώ και καιρό σε προσωπικό επίπεδο δίνοντας την ευκαιρία στο ταίρι μας να λάβεις γνώση για τα βαθύτερα συναισθήματα μας.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μας βοηθά να ανακάμψουμε από την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση. Ψυχικό σθένος και δυναμισμός μας χαρακτηρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς διεκδικούμε οικονομικά αυτά που μας αξίζουν. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους προετοιμάζοντάς μας για τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

myastro