Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει δυσκολίες κι εμπόδια

Δημοσιεύθηκε: 14 Ιανουαρίου 2021 07:45
Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει δυσκολίες κι εμπόδια

Το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου. Είναι ξεκάθαρο ότι η διάθεσή μας γενικότερα θα επηρεαστεί από οικονομικές εξελίξεις, καθώς υπάρχουν εμπόδια ή περιορισμοί στις κινήσεις που μας εγκλωβίζουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, κατήφεια και απαισιοδοξία, αφού εκδηλώνονται άμεσα ζητήματα αυτοεκτίμησης και φόβοι που ρίχνουν το ηθικό μας.

Με δεδομένο ότι η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γίνεται ακριβείας σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να μπούμε σε αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν προβλήματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Απελευθερωτικά μπορεί να λειτουργήσει το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς μας βοηθά να ανατρέψουμε τα δεδομένα με την γοητεία και την πρωτότυπη δράση μας. Μπορεί να δρομολογήσει ξαφνικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερων των ζωδίων. Ο Ουρανός άλλωστε από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα οδηγήσει σε ανατροπές και ριζικές αλλαγές που αφορούν υποθέσεις του τελευταίου εξαμήνου. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο. Είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε την ψυχολογία μας και να ξεπεράσουμε πιθανές απογοητεύσεις που μπορεί να έχουν προκύψει από εμπόδια ή δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις φιλικές σχέσεις. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι με απότομες συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις λόγω παρορμητισμού και επιθετικότητας μπορούμε με χαρακτηριστική ευκολία να γίνουμε σκληροί και απολυταρχικοί με πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για εμάς.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές και σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν στο πεδίο δράσης που κινούμαστε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε κινήσεις και μετακινήσεις, καθώς η νευρικότητα μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα. Είναι γεγονός ότι η ψυχραιμία και η ωριμότητά μας θα αξιολογηθούν αφού καλούμαστε να κατευνάσουμε τον εκνευρισμό και την αμετροέπεια.

Αργότερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή βοηθά να ενεργοποιηθούμε και να εκφράσουμε με αμεσότητα πρωτοπόρες σκέψεις και προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε.

πηγή: myastro

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.