Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την εμφάνισή τους θα κάνουν ανασφάλειες, φοβίες και άγχος

11 Νοεμβρίου 2021 07:45

Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την εμφάνισή τους θα κάνουν ανασφάλειες, φοβίες και άγχος

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, την εμφάνισή τους θα κάνουν ανασφάλειες, φοβίες και άγχος.

Ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την εμφάνισή τους θα κάνουν ανασφάλειες, φοβίες και άγχος.

Οι δυναμικοί και ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν σε όρια. Αν νιώσουν πως δεν μπορούν να κινηθούν απελευθερωμένα η συσσώρευση των απωθημένων τους ενδεχομένως να καταλήξει σε οργή και απογοήτευση.

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δοθεί έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία, προσοχή στις εξάρσεις στους εκνευρισμούς και στις αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, ενδεχομένως να υπάρξει πείσμα και αδιαλλαξία. Η διστακτικότητα και η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα περιορίσουν τη δράση, θα υπάρξουν αναβολές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο κοινωνικό σύνολο, δεν αποκλείεται να γίνουν ενέργειες αλληλεγγύης. Θα εκδηλωθεί η ανάγκη για δραστηριοποίηση, πρωτότυπος θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν. Στις συζητήσεις προσοχή στην αντιπαράθεση των απόψεων, για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή θα πρέπει να αποφευχθεί ο απόλυτος τρόπος σκέψης.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις απρόσωπες σχέσεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό και σύνοδο με τον Δία ενδεχομένως να υπάρξουν ξεσπάσματα και εξάρσεις, προσοχή στις υπερβολές.

e-zodia.gr