Ο Barack Obama ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε νοσοκομείο παίδων!

21 Δεκεμβρίου 2018 11:47

Ο Barack Obama επισκέφθηκε το Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον και επεφύλαξε έκπληξη στους μικρούς ασθενείς.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, φόρεσε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη, γέμισε τοn σάκο του δώρα και τα μοίρασε στα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδιατρικό νοσοκομείο και θα περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από τα σπίτια τους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλοι ενθουσιάστηκαν όταν είδαν μπροστά τους τον Barack Obama και ο ίδιος αξιοποίησε την ευκαιρία για να συγχαρεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους στις δύσκολες περιόδους που περνούν.

«Σε μια περίοδο που είναι προφανώς σκληρή για τα παιδιά και ως μπαμπάς δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση, να υπάρχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατροί και άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά και τα ακούνε. Είναι απλά εδώ για τα παιδιά και τους κρατούν το χέρι» είπε.

Και κατέληξε: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Μας υπενθυμίζει πώς θα έπρεπε να είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων».