Ο Berlin του «La Casa de Papel» στη Μήλο – Συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του στην Ελλάδα

11 Ιουλίου 2021 21:30

Ο Berlin του «La Casa de Papel» στη Μήλο - Συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του στην Ελλάδα

Μετά την Αθήνα, ο Berlin του «La Casa de Papel» επέλεξε τη Μήλο για να συνεχίσει τις εν Ελλάδι διακοπές του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Instagram.

Ο Πέδρο Αλόνσο, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο αρχαίο θέατρο του νησιού των Κυκλάδων.

Kαι να απαγγείλει τους στίχους ενός ισπανικού θεατρικού έργου.

Περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε ο ίδιος με τη λεζάντα που έγραψε στην ανάρτηση (στα ισπανικά, τα ελληνικά και τα αγγλικά):

«Ελλάδα! (Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για το αστείο, πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο “La vida es sueño” του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα.

Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο).

Τι θαυμάσια Ελλάδα. (Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση.

Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα. Τι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό: Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο και τα όνειρα είναι όνειρα)».