Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον κορωνοϊό στην Αμερική: «Προμηθεύονται όπλα και σφαίρες»

Δημοσιεύθηκε: 23/03/2020 11:00
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον κορωνοϊό στην Αμερική: «Προμηθεύονται όπλα και σφαίρες»

Ο ηθοποιός ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί εξαιτίας του κορωνοϊού
O Χρήστος Βασιλόπουλος μετέφερε το κλίμα που επικρατεί, εξαιτίας του κορωνοϊου στην Αμερική. Ο ηθοποιός ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες με τη σύντροφό του.
Στις δηλώσεις του αποκάλυψε τον τρόπο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορωνοϊού. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι έχουν προμηθευτεί όπλα και σφαίρες καθώς φοβούνται για πλιάτσικο!
Επίσης, είπε πως εκεί οι ηλικιωμένοι έχουν συγκεκριμένες ώρες που τους επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια προκειμένου να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες.
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επίσης τόνισε πως έχουν αδειάσει όλα τα ράφια των σούπερ μάρκετ και πως δεν κυκλοφορεί κανείς στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ οι περισσότεροι φίλοι του έχουν νοικιάσει σπίτια στην εξοχή για έναν μήνα προκειμένου να περάσουν εκεί κατ’ οίκον την δύσκολη αυτή περίοδο.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα, μαζί με τη σύντροφό του είχαν προγραμματίσει ταξίδι αναψυχής στο Μεξικό και αναγκάστηκαν να το ακυρώσουν προκειμένου να προστατευθούν. Ο ίδιος δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως είναι σε συνεχή επαφή με την οικογένειά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του.
Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.