Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ψάχνει μέσω αγγελίας ηθοποιούς αλλά τζάμπα!

Συντάκτης: Newsroom

22 Σεπτεμβρίου 2022 13:24

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ψάχνει μέσω αγγελίας ηθοποιούς αλλά τζάμπα!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για λόγους επαγγελματικούς. Ο ηθοποιός όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θα λάβει μέρος σε μια νέα ταινία με τίτλο «Τυφλή πίστη» όπου θα υποδυθεί έναν ιερέα.

Στη συνέχεια είπε πως θα μείνει στη χώρα μας μέχρι τέλη Οκτώβρη όπου θα λάβει μέρος σε ακόμα μια ταινία που γυρίζεται στη Σαρωνίδα ενώ όπως αποκάλυψε του χρόνου θα τον δούμε σε μια σειρά του Mega που είναι στα σκαριά.

Προφανώς ο ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει σε διάφορα projects έχει… ριχτεί στο κυνήγι νέων ηθοποιών και συνεργατών. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αγγελία στην οποία ζητά από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν βιογραφικά. Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι όσοι επιλεγούν δεν θα πληρωθούν όμως η παραγωγή «θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

«Ζητούνται σπουδαστές/ ηθοποιοί ηλικίας 25-70, για βοήθεια σε γύρισμα ή και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project με γυρίσματα στην Αττική. Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email:… μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη. Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία. Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρήστος Βασιλόπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία», έγραψε στην αγγελία ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν ένιωσα ρατσισμό στην Αμερική»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε για διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά του και βρέθηκε για λίγο στο πλατό του Mega και μίλησε για τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις δουλειές του εκεί

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος , ο γιος του που βαπτίστηκε πριν από λίγες ημέρες, είναι μόλις δύο ετών και έχει λατρέψει την Ελλάδα, τη θάλασσα και το φρέσκο καρπούζι.

Η πατρότητα τον άλλαξε

«Είναι το terrible two, που λένε. Που σκέφτεται, που έχει ενέργεια, θέλει να κάνει τα πάντα, θέλει να δει, θέλει να σηκώσει το ποτήρι, να ρίξει το νερό κάτω…».

Για τον γιο του, τον μικρό Απόλλωνα, είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Καθώς η πανδημία ήταν απαγορευτική για να ταξιδέψουν. Ο ηθοποιός δήλωσε πως μιλάει στον γιο του μόνο στα ελληνικά και ήδη από την ηλικία των δύο ετών είναι δίγλωσσος.

«Θέλω να είμαι συνέχεια εκεί, ίσως να μην δουλεύω τόσο όσο δούλευα. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί αφιερώνω χρόνο και αγάπη στο παιδί μου. Πιστεύω αυτό χρειάζεται. Η πατρότητα είναι γεμάτο προκλήσεις και είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από αυτά που ήξερες, οπότε δεν υπάρχεις πια εσύ. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που είναι ηθοποιός, παρουσιαστής να αποβάλει εντελώς αυτό το κομμάτι του».

Η ζωή στην Αμερική

«Δεν ένιωσα ρατσισμό στην Αμερική»

Σκοπεύει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα; Ο ηθοποιός είπε σχετικά: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω. Έρχομαι για κάποια πρότζεκτ που έχουν γυρίσματα εδώ, είναι ελληνικά και ξένα. Θέλω να γυρίσω».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μετράει παραπάνω από δεκαετία δουλεύοντας στην Αμερική και μίλησε για την εμπειρία του.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Υπάρχουν παράγοντες που θα πρέπει αν είναι την ίδια στιγμή στο σωστό σημείο. Όπως το να δουλεύεις αρκετό χρόνο και να είσαι καλός ηθοποιός, να έχεις γνωριμίες και τύχη. Αν συμβούν όλα αυτά την κατάλληλη στιγμή πιστεύω μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα», είπε. «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει κατά καιρούς στην Αμερική, απλά δεν μένουν τόσο καιρό. Αυτή είναι η διαφορά».

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, ποτέ δεν ένιωσε ρατσισμό για την καταγωγή του, αλλά εκείνο που τον εντυπωσίασε ήταν η αγάπη των Αμερικανών για την Ελλάδα.

«Δεν ένιωσα ρατσισμό, γιατί στην Αμερική όλοι λατρεύουν την Ελλάδα, τους Έλληνες και το ελληνικό φαγητό. Η Ελλάδα είναι στις top 3 επιλογές για διακοπές και θεωρούν ότι είμαστε κάτι πολύ εξωτικό. Αν ζούσα πριν από 70 χρόνια που υπήρχε μεγάλο μεταναστευτικό κύμα στην Αμερική από την Ελλάδα ίσως να μην σου έλεγα το ίδιο», είπε και συμπλήρωσε:

«Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ρατσισμό, τύπου «είσαι Έλληνας, δεν σε θέλουμε». Νιώθω μία τεράστια αγάπη και σεβασμό για την Ελλάδα. Τον πολιτισμό μας και τον πλούτο που έχει δώσει στον κόσμο μέχρι σήμερα».

Θα τον δούμε σε δυο νέες Ελληνικές σειρές

Τον Σεπτέμβρη ο Χρήστος Βασιλόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για γυρίσματα. Καθώς θα συμμετέχει σε δύο νέες σειρές του MEGA. Αν και δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα, φανέρωσε πως πρόκειται για μία κωμική σειρά, ενώ η δεύτερη θα έχει στοιχεία κωμωδίας και δράματος.