Δάκης – αποκάλυψη: «Έχει αδυνατίσει πολύ, δεν του μεταφέρουμε όσα γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ»

20 Μαΐου 2022 12:00

Δύσκολα παραμένουν τα πράγματα για την υγεία του Δάκη ο οποίος όπως όλα δείχνουν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Ένας από τους στενότερους φίλους του μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και μετέφερε ότι ο γνωστός τραγουδιστής έχει χάσει πολλά κιλά λόγω της ασθένειας που αντιμετωπίζει

«Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μία σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, τα μεγαλοποιεί, για να ακούγεται το όνομά του προφανώς.

22 χρόνια που είμαι μαζί με τον Δάκη δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ο Δάκης να μιλάει μαζί του ή έστω να έρθει σε μία συναυλία ή σε ένα μαγαζί. Ο Δάκης είναι αδύναμος κι επικοινωνεί με τους 10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί. Τα κιλά του δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς, καθώς δεν τον ζυγίζουμε. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, ακούει μουσική. Δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ. Είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι».

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια ενώ το τελευταίο διάστημα η υγεία του παρουσιάζει υποτροπή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι ιδιαιτέρως σοβαρά