Ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Κριό και δίνει ώθηση σε σημαντικές αποφάσεις

11 Μαΐου 2022 07:45

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση αρχικά μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ανταγωνιστικότητα, απόλυτος τρόπος σκέψης.

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Κριό και δυναμιτίζει την αποφασιστικότητα και τις  δυναμικές επιδιώξεις. Οι ηγετικοί χαρακτήρες στόχο θα βάλουν να καθοδηγήσουν, ανάγκη τους θα είναι να κυριαρχήσουν, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, αν ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επιβληθούν είναι επίμονος τότε θα δημιουργηθούν αρνητικές αντιδράσεις.

Στις συζητήσεις καλό θα είναι να αποφευχθεί η ισχυρογνωμοσύνη, αν οι απόψεις είναι κάθετες και προσκολλημένες θα υπάρξει δυσκολία στην αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Όσο η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές

Τόσο για τακτοποίηση και διεκπεραίωση,  αλλά με προσοχή στο φόρτο εργασίας. Όσο και στην τελειομανία και στην εσωτερική πίεση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, δυναμικότητα, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δεν αποκλείεται οι επιλογές να είναι κάπως ασυνήθιστες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Καθώς απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ανυπομονησία. Στην περίπτωση που υπάρξουν ανεπιθύμητα γεγονότα καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στο άγχος και στην απογοήτευση.

e-zwdia