Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ – Οι δύο πρώην συνεργάτες δεν μιλιούνται

Δημοσιεύθηκε: 11 Οκτωβρίου 2019 10:05
Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ – Οι δύο πρώην συνεργάτες δεν μιλιούνται

Τελειωμό δεν έχουν τα εμπόδια για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Room service… πλιζ» που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν. Στα τόσα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμη…
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό»: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του «Room Service πλιζ» και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του «Κόκκινου Δωματίου». Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».
Μάλιστα η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας: «Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια. Και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία».
Να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα της σειράς έχουν «παγώσει» προσωρινά και όλοι οι συντελεστές περιμένουν να ενημερωθούν πότε θα ξαναξεκινήσουν.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.