Ο Δημήτρης των ΟΝΕ πήγε στο «The voice», αλλά οι κριτές του γύρισαν την πλάτη

Δημοσιεύθηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2019 08:09
Ο Δημήτρης των ΟΝΕ πήγε στο "The voice", αλλά οι κριτές του γύρισαν την πλάτη

Ένιωθε ότι κάτι είχε αφήσει μισοτελειωμένο στο παρελθόν και αποφάσισε να διεκδικήσει μία δεύτερη ευκαιρία… Ο λόγος για τον Δημήτρη Χανιώτη, πρώην μέλος των ONE που αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο «The Voice».
Ο Δημήτρης Χανιώτης είναι ένας από τους πέντε τραγουδιστές του συγκροτήματος και σήμερα, στα 43 του χρόνια, αποφάσισε να ξαναπιάσει από ‘κει που είχε αφήσει την καριέρα του στη μουσική. Ο ίδιος εργάζεται πλέον ως αρτοποιός και ζαχαροπλάστης.
Λίγο πριν βγει στη σκηνή στην πρεμιέρα του «The Voice», είπε χαρακτηριστικά: «Η προσπάθειά μου σαν σόλο καριέρα μετά τους ONE δεν ευδοκίμησε στον βαθμό που θα ήθελα και στην πορεία σπούδασα αρτοποιία και ζαχαροπλαστική». Ο Δημήτρης επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι των ONE, «Μάτια μου», ωστόσο κανένας από τους κριτές δεν γύρισε την καρέκλα του για να τον πάρει στην ομάδα του.
Μόλις τελείωσε η ερμηνεία του και γύρισαν οι κριτές, σοκαρίστηκαν όταν είδαν ποιος ήταν. Η Έλενα Παπαρίζου τον κατάλαβε αμέσως και πήγε στη σκηνή για να τον χαιρετίσει. Ο ίδιος μίλησε και για την επανένωση του συγκροτήματος, λέγοντας πως θα παίζουν μαζί κάθε Πέμπτη στο Voodoo.
Δείτε την ερμηνεία του Δημήτρη Χανιώτη στο The Voice: