Ο δισεκατομμυριούχος Μάρτιν Πακανόφσκι, που συνοδεύει την Μαρία – Ολυμπία, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες – Πότε έγινε η γνωριμία τους

Συντάκτης: Newsroom

2 Απριλίου 2024 17:30

Φήµες που τη θέλουν σε σχέση πυροδότησε η πρόσφατη έξοδος της πριγκίπισσας Μαρίας Ολυµπίας της Ελλάδας και της ∆ανίας στο Portrait Gala της National Portrait Gallery, µαζί µε τον Αργεντίνο επιχειρηµατία Μάρτιν Πακανόφσκι. Σύμφωνα µε ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους εθεάθησαν να ποζάρουν δίπλαδίπλα, µε πηγές να υποστηρίζουν ότι «τα πάνε εξαιρετικά καλά» και γνωρίζονται χρόνια. Λίγες ηµέρες πριν είχαν κάνει ακόµα µία κοινή εµφάνιση, χωρίς να τραβήξουν τα βλέµµατα.

Ο Μάρτιν Πακανόφσκι είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες και ανήκει σε µία από τις πιο σηµαντικές και εύπορες οικογένειες στην Αργεντινή, αφού είναι ιδιοκτήτες της αλυσίδας ξενοδοχείων «CasaSur», µε τρία σηµαντικά και πολυτελή ξενοδοχεία, που βρίσκονται στο Παλέρµο.

ΠΡΩΗΝ

Η πριγκίπισσα Ολυµπία έβγαινε για χρόνια µε τον Πέρεγκριν Πίρσον, γιο και κληρονόµο του Viscount Cowdray, γνωστό ως έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας. Πριν από λίγους µήνες όµως χώρισαν.

Ωστόσο, ο Μ. Πακανόφσκι δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος µε τον οποίο εµφανίζεται δηµόσια η Μαρία Ολυµπία µετά τον χωρισµό της µε τον Πέρι.

Τον Νοέµβριο, η µοναχοκόρη του πρίγκιπα διαδόχου της Ελλάδας, Παύλου, και της συζύγου του, Μαρί Σαντάλ Μίλερ, εθεάθη να γελάει µε τον διάσηµο σεφ Τόµας Στράκερ, καθώς έφευγαν από το σπίτι της στο Νότινγκ Χιλ το πρωί. Κανείς όµως ποτέ δεν επιβεβαίωσε πως υπήρχε σχέση. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός Μ. Πακανόφσκι συνοδεύει µια Ελληνίδα σε κοσµικό event. Αρκετοί τον θυµούνται από την πολύ… στενή παρέα που έκανε (και ίσως κάνει ακόµα) µε την Ευγενία Νιάρχου, η οποία κυκλοφορούσε συχνά µαζί του και φωτογραφιζόταν. Μαζί τούς είδαµε στη βάπτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου, στις Σπέτσες, στον γάµο του πρίγκιπα Φίλιππου µε τη Νίνα Φλορ, αλλά και στο Ηρώδειο, στη συναυλία των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής µουσικής Kraftwerk.

Κανείς όµως δεν αποκάλυπτε αν η σχέση τους ήταν ερωτική ή φιλική. Την ίδια περίοδο, η Ευγενία Νιάρχου είχε πολύ καλές σχέσεις µε τη Μαρία Ολυµπία  και πραγµατοποιούσαν και εξόδους µαζί. Μάλιστα, στον γάµο του πρίγκιπα Φίλιππου µε τη Νίνα Φλορ η Μαρία-Ολυµπία είχε συναντήσει τον Μάρτιν, που συνόδευε την Ευγενία, και είχαν µιλήσει. Κάποιοι υποστηρίζουν πως τότε έγινε η γνωριµία και συνδετικός κρίκος ήταν η Ευγενία Νιάρχου. Κανείς ωστόσο δεν µπορεί να ισχυριστεί ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ο 44χρονος έχει στενή φιλία επίσης µε την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερου, η οποία είναι µακρινή εξαδέλφη της πριγκίπισσας Μαρίας Ολυµπίας , αφού και οι δύο είναι απόγονοι της βασίλισσας Βικτώριας.