Ο DJ Βαλεντίνο απαντά στο κράξιμο για το φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 12:29

Δεν έχει τέλος το ανελέητο κράξιμο στο DJ Βαλεντίνο μετά από την εμφάνιση του στα μουσικά βραβεία MAD παίζοντας πάνω σε μία…αόρατη την κονσόλα.

Οι χρήστες του Twitter έκαναν κυριολεκτικά πάρτι με τις φωτογραφίες του DJ Valentino να πέσει πάνω από την αόρατη κονσόλα και οι περισσότεροι να μιλούν για θαύμα ο ίδιος ο DJ φανερά ενοχλημένος από όλα όσα γράφονται απάντησε στα διαδικτυακά σχόλια.

“Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ.

Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου.

Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».