Ο εισαγγελέας από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλάει για τη σειρά και για τις εξελίξεις της

14 Νοεμβρίου 2020 13:15

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο εισαγγελέας της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης μίλησε για τον ρόλο του και το γεγονός ότι μπήκε στη σειρά για να αναστατώσει τη ζωή των Σεβαστών και να κερδίσει την καρδιά της Πηνελόπης.

bty

«Είχα ήδη γνωστούς και φίλους που έπαιζαν στις Άγριες Μέλισσες. Από πέρυσι ήθελα να συμμετέχω. Έστειλα το βιογραφικό μου και για καλή μου τύχη οι συντελεστές είχαν ήδη δει προηγούμενες δουλειές μου. Δεν είχαν δει μόνο την δουλειά μου στο «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και τη ζωή του Καποδίστρια που έπαιζα στον κεντρικό ρόλο. Τον Αλέξη δεν τον ενδιαφέρει να μπει στην οικογένεια του Δούκα, τον ενδιαφέρει η Πηνελόπη. Θέλει να την πάρει από αυτή την οικογένεια και να την βοηθήσει να εξελιχθεί σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί. Η Πηνελόπη είναι πολύ καταπιεσμένη, ο Αλέξης το έχει καταλάβει, έχει δει κάποια στοιχεία πάνω της που του αρέσουν πάρα πολύ. Πιστεύω πάντα η Πηνελόπη θα έχει συναισθήματα για τον Μελέτη, ίσως στο τέλος την χάσει», είπε ο Σπύρος Σταμούλης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Η οικογένειά μου οι περισσότεροι ασχολούνται με την ναυτιλία, εγώ έχω τελειώσει οικονομικά, έχω κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Παράλληλα είχα την τύχη να περάσω στη δραματική του Εθνικού, αλλά πάντα το απέφευγα. Με τρόμαζε πάρα πολύ η ζωή ενός ηθοποιού. Οι γονείς μου δεν ήθελαν, αλλά με στήριξαν».