Ο Ερμής από την Παρθένο ευνοεί την επικοινωνία στα ζώδια της γης και του νερού

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 07:45

Ο Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο πρωταγωνιστεί επικοινωνιακά και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης και του νερού

Σημαντικές ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες δεν αποκλείεται να προκύψουν στο χώρο της δουλειάς. Καθώς ο Ερμής από την Παρθένο έρχεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι βέβαιο πως θα μας βοηθήσουν να δώσουμε άμεσα αποτελεσματικές λύσεις σε υποθέσεις που έχουμε αναλάβει.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Και θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε έναν επαγγελματικό δρόμο που μας ικανοποιεί. Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό επίσης να προκύψουν και σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες. Καθώς η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις. Η οποιαδήποτε διεκδίκηση μας μπορεί να ικανοποιηθεί γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσουμε την δυνατότητα που μας δίνεται. Στην προσωπική μας ζωή, μπορούμε να τακτοποιήσουμε πρακτικά ζητήματα που προβληματίζουν την σχέση μας. Αλλά και να ξεφύγουμε από την γκρίνια που μπορεί να ενοχλεί έντονα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντας μας την δυνατότητα να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές

Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε συνεργασίες και σχέσεις. Αφού κάνεις και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους που έχουμε θέσει.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με ωριμότητα. Μετριάζοντας κάθε απερισκεψία και παρορμητική διάθεση που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Υποθέσεις που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες μας εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς καθώς θεμελιώνουμε κάθε σχέδιο με ωριμότητα και ψυχραιμία.

Μετά το μεσημέρι ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη εκτοξεύοντας την αισιοδοξία, τη διάθεση, την αυτοπεποίθηση μας στα ύψη. Αρμονικές συζητήσεις βοηθούν να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας καθώς νοιώθουμε ότι μας καταλαβαίνει και επιθυμεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας.

Αργά το βράδυ η ενέργεια αλλάζει αφού η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Χειριστικές συμπεριφορές λόγω φόβων και ανασφαλειών δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες. Καλό είναι να τις αποφύγουμε για να μην απογοητεύσουμε συνεργάτες και σύντροφο με την στάση μας.