Ο Ερμής από τον Ταύρο μας καλεί να προσέξουμε στο Πασχαλινό τραπέζι

24 Απριλίου 2022 07:45

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Για τον λόγο αυτό πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τη σημερινή οικογενειακή συγκέντρωση γύρω από το Πασχαλινό τραπέζι.

Ο Ερμής από τον Ταύρο μας καλεί να προσέξουμε στο Πασχαλινό τραπέζι.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την απολυτότητα και τον συντηρητισμό. Και αυτό μπορεί να εκφραστεί με κάθε τρόπο σε όποια παρέα και αν βρεθούμε. Σημαντικό είναι να μην μπούμε σε διαδικασία τριβών και αντιδικιών με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Καθώς πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε συνομιλίες που θα είναι δύσκολες και δεν θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε οικονομικές συζητήσεις καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε πώς προκύπτουν εμπόδια που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Καλό είναι να μην χάνουμε την πίστη και την αισιοδοξία μας καθώς δίνοντας χρόνο στον εαυτό μας μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αισθηματικά, η ξεροκεφαλιά θα ενοχλήσει τον άνθρωπό μας. Καθώς είναι εύκολο να εγκλωβιστούμε στις προσωπικές μας ανάγκες χωρίς να δείχνουμε διαλλακτικοί. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και να απολαύσουμε την ημέρα χωρίς να χαλάσουμε την ατμόσφαιρα που είναι εορταστική.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο εντείνοντας την ανάγκη να βρεθούμε με φίλους και παρέες

Θέλουμε να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης μας. Και κατανοούν τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Δεν αποκλείεται να κινηθούμε από κοινού με πρόσωπα που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες επιδιώκοντας να ανακουφίσουμε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται την στήριξή μας.

Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε ότι αφορά αλαζονεία και εριστική διάθεση καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε. Και να αντιδράσουμε απότομα απέναντι σε πρόσωπα που διαμορφώνουν διαφορετικές απόψεις από εμάς. Οφείλουμε να κατανοήσουμε την διαφορετικότητα που μπορεί να μας δώσει νέες πληροφορίες, άκρως πολύτιμες για εμάς.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα προκαλεί υπερένταση και εκνευρισμό λόγω των αναπάντεχων ανατροπών που μπορεί να προκύψουν. Αστάθεια και ανασφάλεια μας προβληματίζουν σε συναισθηματικό επίπεδο και μπορεί να εκδηλωθούν με σπασμωδικό τρόπο στο περιβάλλον που θα βρεθούμε. Καλό είναι να αποφύγουμε αντεγκλήσεις με φιλικά πρόσωπα που δεν θα επιτρέψουν να απολαύσουμε τις στιγμές. Αν και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν άμεσα την ψυχολογία και τα νεύρα μας.

myastro