Ο Ερμής από τους Διδύμους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για επικοινωνία

6 Μαΐου 2022 07:45

Ο Ερμής από τους Διδύμους σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για διασκέδαση και φλερτ. ευνοούνται κυρίως τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Επικοινωνία και ανάγκες συμβαδίζουν στον απόλυτο βαθμό

Ο Ερμής από τους Διδύμους δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για επικοινωνία.

Η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές με μεγάλη ευκολία. Η γοητευτική παρουσία μας και τα επιχειρήματα που αναδεικνύουμε μέσα από την επικοινωνία είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν. Και θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των προσώπων που επιδιώκουμε να συνεργαστούμε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που μας ευχαριστούν. Καθώς οι παρέες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η διασκέδαση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας αφού απολαμβάνουμε στιγμές με φίλους. Αλλά και κοντινά πρόσωπα συντροφιά με το ταίρι μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε τη διάθεση να εκφράσουμε βαθύτερες ανάγκες και σκέψεις. Για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων. Πιθανό είναι να επικεντρωθούμε κυρίως στον εαυτό μας. Όμως αυτό δεν θα μας εμποδίσει να ακούσουμε τους γύρω μας και ιδιαίτερα το πρόσωπο που έχει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε οικογενειακές υποθέσεις που απαιτούν επίλυση

Είναι σημαντικό να βρούμε ψυχολογική ισορροπία καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα. Και να προχωρήσουμε σε παρορμητικές κινήσεις που θα ενοχλήσουν.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Ήλιο στον Ταύρο βοηθά να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και να επικοινωνήσουμε με έντονο και ξεκάθαρο τρόπο επιθυμίες και ανάγκες. Γεγονός είναι ότι υπάρχει κατανόηση από το πρόσωπα με τα οποία βρισκόμαστε και αυτό θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα. Η οικογένεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι στο πλευρό μας για να μας στηρίξει σε υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν.

Λίγο αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στους Ιχθύες απογειώνοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, το πάθος. Αντιλαμβανόμαστε με ευκρίνεια πώς πρέπει να κινηθούμε σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Δεν επιτρέπουμε στις ευαισθησίες να κυριαρχήσουν, αντίθετα μπορούμε να δράσουμε αθόρυβα και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους επαγγελματικούς και αισθηματικού μας στόχους.

myastro